(LGT Yürüyüşü) Bence Komik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

youtub60

Kayıtlı Üye
youtube.com/watch?v=iNFjUcrY_uw

Videonun sonunda kendilerini söylemişler zaten bana fazla şey bırakmamışlar :)
Gece gece eğlence videomuz olsun.

Küçük resim yasaklanacak veya ban yeme ihtimali ortaya çıkarağı için linki bu şekilde verdim.

..ler ozgur olsamı dedıler benmı yanlıs anladım

Bunlar çıldırmış olmalı :)
gö.....müz başımız ayrı oynuyor diyorlar töbe töbe.
Onur yürüşüyümüş. sizin onurunuza tüküreyim.

Son düzenleme:
Zaten kimse bir bedensel yada psikolojik sorundan kaynaklı hastalıklarını ayıplamıyor. Bu bir hastalık ama bu hastalığa yenik düşüp sapkın yollara düşerlerse kusura bakmasınlar pek iyi bakmayız. Tabi ki zor, bir hastalık yüzünden hayat boyu cinsel yaşamın yasak olması, Allah başa vermesin ama iffetlerini korusalar, normal bir insandan kat kat fazla sevaba nail olurlar.

ahh türkiyem canım türkiyem ahhh osmanlı neredesin ey osmanlı ayağa kalksanda dünyann haline baksan canım osmanlım canım türkiyem :(

Tamam abi ne halt yiyorsanız yiyin ama olayı tamamen cinsellik üzerine yorumluyorlar ve sapıkça davranışlara ortam sunuyor bu gösteri. Efendi gibi gelip sonra dağılın kimse size demez niye böylesiniz artık dünyanın gerçeği bu fakat gittikleri yerlerde çocukları bırak yetişkinlerin bile psikolojisine etki edecek eylemlerde bulunuyorlar. Geçen seneki taksimde çırılçıplak kaldıklar ve birbirlerinin şeylerini yaladığı videolar hala durmakta. Bazen polisin yürüyüşe niye izin vermediğini anlıyorum. Maalesef fazla özgürlük çok da iyi durmuyor...

bizimkiler böyle. avrupadaki lgbt yürüyüşleri böyle değil. abarttıkça abartıyorlar.
normal yürüseler kimse bir şey diyemez, böyle yaptıkları sürece herkes bir şey der. sonra da ağlıyorlar özgürlük yok diye. özgürlük var da, adam akıllı kullan. böyle mal mal hareketler özgürlük değil

umarım konu silinir. şu lgt ismini daha fazla görmek, duymak istemiyorum.

Geçen sene taksim de yine yürüyüş yapmışlardı arkadaşım da üye gibi bişeydi soyunup saçma saçma hareketler yapınca bunlar dan ayrılmıştı:D

sabah sabah nerden denk geldim bu konuya mide bulandırıcı..

Geçen sene forumdan da gidip totoyu ellettikten sonra kaçan arkadaşlarımız var :)

geçen senemi nee yine böyle bir yürüyüş varmış o kadar özgür olmak istiyorlarmış ki soyunmuş 2 tanesi :D göbek atıyorlar. özgürlükte nirvana yapmışlar, nette görmüştüm

bu ne lan böyle, sonuna kadar töğbe estağfirullah diye diye bitirdim, rabbim sen akıl fikir ver bunlara :) bide hastalık değil diyorlar, hormonların iyice geşileydi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri