LİBERLAND - Yeni Kurulan Devlet - Türkler akın etti.

he çok az hit geliyor birde ytpara hitini arttıralım evet.

gerçekmi bu?Ben üyelik aldım başvuru yapmışmı oldum acaba eğer kabul edilirse hemen giderim :D

Siteye üye olduktan sonra bir adrese mektup yazman lazım mail olarak. Onunla beraber CV ve Kimlik veya Pasaport fotokopisi yollaman lazım. İncelemeye alıyorlar :D sitede yazan bu :D

bana faydası olmayan ülkeleri neyleyim ben gideceğim ülke henüz kurulmadı

aslında vatandaşlık basvurusu yapıp sans tanıyın :) büyürse cok isinize yarar

---------- Spam Engelliyici 01:07 ---------- Önceki Mesaj 01:06 ----------

Siteye üye olduktan sonra bir adrese mektup yazman lazım mail olarak. Onunla beraber CV ve Kimlik veya Pasaport fotokopisi yollaman lazım. İncelemeye alıyorlar :D sitede yazan bu :D

Al tarafı 7 km :D

burda en kral meslek şoförlük olur heralde zaten altı üstü 7 km :D

beyler 399 çadır daha lazım toplarlanın Liberland'a uç beyliği kurmaya gidiyoruz:D bu ilkenin ilk kezbanı kim olacak acaba merak ediyorum,heykelini filan diksinler

Ayrıca;uye oldum ama login olamıyorum neden acaba uyeliği mi kapattılar

aslında vatandaşlık basvurusu yapıp sans tanıyın :) büyürse cok isinize yarar

---------- Spam Engelliyici 01:07 ---------- Önceki Mesaj 01:06 ----------

Al tarafı 7 km :D

7 km ama para birimi olarak bitcoin kullanmayı planlıyorlarmış :D belli mi olur bitcoin kullanan ilk ülke olur :D Avrupa birliğine de bizden önce girerse şaşırmam :D

---------- Spam Engelliyici 22:18 ---------- Önceki Mesaj 22:17 ----------

beyler 399 çadır daha lazım toplarlanın Liberland'a uç beyliği kurmaya gidiyoruz:D bu ilkenin ilk kezbanı kim olacak acaba merak ediyorum,heykelini filan diksinler

Ayrıca;uye oldum ama login olamıyorum neden acaba uyeliği mi kapattılar

Hesabı aktive etmeniz lazım mail adresinize gelen mail ile :D mail spam a düşüyor ona dikkat edin.

Kayıt oldum, vatandaşlığımın mail aktivasyonunu da yaptım :D

Bakarsın bi' gün değerlenir :D

7 km ama para birimi olarak bitcoin kullanmayı planlıyorlarmış :D belli mi olur bitcoin kullanan ilk ülke olur :D Avrupa birliğine de bizden önce girerse şaşırmam :D

---------- Spam Engelliyici 22:18 ---------- Önceki Mesaj 22:17 ----------

Hesabı aktive etmeniz lazım mail adresinize gelen mail ile :D mail spam a düşüyor ona dikkat edin.

hocam spama da gelmemiş. hiç mail gelmedi. şifre sıfırla diyorm aktive edilmemiş gelen maildeki linkle aktive et diyor. olmayan mailin neyine tıklayım :D ülkede sistem kokuşmuş şimdiden arkadaş :D

Kayıt oldum, vatandaşlığımın mail aktivasyonunu da yaptım :D

Bakarsın bi' gün değerlenir :D

Kayıt olmakla bitmiyor iş :D Önce bir mektup yazmanız lazım mail olarak sonra CV ve Kimlik veya Pasaport fotokopisi yollamanız lazım :D

Kayıt olmakla bitmiyor iş :D Önce bir mektup yazmanız lazım mail olarak sonra CV ve Kimlik veya Pasaport fotokopisi yollamanız lazım :D

Hadi kayıt oldum, nasıl gidicem oraya. Havalimanı sığıyor mu o ülkeye :D

Oraya yatırım yapmayı düşünüyorum :D

Hırvatistan veya Sırbistan'dan aktarmalı var :D Önce Hırvatistan veya Sırbistan'a Uçakla oradan araba kiralayarak Liberland'e :D

Nq6aAL.png

Adamların sistem harbiden karışmış :D Yanlışlıklar bir kaç vatandaşlık verebilirler adamlar vatandaş spamlayacak belli ki :)

heryere konu açıp herkesin öğrenmesini sağlamayın arkadaşlar yoksa telif topluluk 100 kat daha artar zaten son 1-2 aydır artık bunaltır derecede arttı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri