Life 2000 Gösterim Geri geldi

• Kullanıcı Keithas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Keithas

Kayıtlı Üye
An itibariyle kanalımı life'a sokmaya çalışırken ben :P

Çok güzel oldu lifeye güvenmeye devam ;)

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lifeden atılan kanallar tekrar 2000 izlenim limitini geçince basvuru yapabiliyormu? life veya quize

çok iyi oldu inş bundan sonra herkes kafasına göre iş yapmaz

Adsense de gidecek yakında bi dayanagımız kalsın iyi oldu booyle

Yahu zaten 1k - 2k izlenim alamıyorsan partnere girince ne olacak :) Sanki Life'a girince vayy kanal Life'a girmiş diye bütün videoları izliyorlar mı sanılıyor anlamış değilim :D

Para kazanacak bir içeriğin varsa 1 günde 1k olmasın 5 günde olsun bir hafta geç sok en azından kanal tutacak mı izlenecek mi bunu da gözlemlemiş oluyorsun, 2k izlenmediyse zaten girme..

:D İnanmıycaksınız Ama Bunuda Ben İkna Ettim Spamcıların Botcuların Artacagını Söyledim Belki Diğer Ay Dedi Israr Ettim :D Sonuç Bu.

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] 10.000 izlenme harici almasa daha iyi olur.

şimdi konustum ve kanalları tekrar gzden gecireceklrini sölediler bos kanal almıcaz alınanlarda baklacak ' demicem :d bence life herseyi anladı ve geri dönüş yaptı sagol llife :D

Dünden beri tedirgindim bu hamleleriyle yine kalbimizi fethettiler helal olsun. :)

Forumun Adminleri Life Satışını Yasaklasınlar Lütfen Ya Satıcılar Şimdi Baya Bi Stok Yapmıştır Onları Satarlar ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri