life a usa içerikli kanal sokma hakkında

H
  • Kullanıcı halil1325
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H

halil1325

Guest
arkadaşlar bir usa reality kanalım var. adsenseye 1 aydır bağlı bir problem yok . bir kısım life usa içerik almaz diyor. bir kısım lifeta oto kabul var alır diyor. bir kısım alsa bile geri atar diyor. söyleyin bana hangisi doğru kafayı yiyecem yoksa :d

[MENTION=9020]Alex[/MENTION] bu konu hakkında bilgili.

Kanalı girdirip atıcakmı atmıcakmı bi görsen ne kaybetcen bana söylesene kardeş?

bunun denemesini yaptım, 7-8 gün önce usa içerikli kanal soktum hala partnerde :D

Yeme kafacı hocam birisi gir bende de içerik aynı problem yok der sen girersin problem olur sonra o arkadaşın kulakları çınlar falan :) Quize gir madem Life'dan çekiniyorsun. Sakınan göze çöp batar :) Ha bir de Quiz'e girip sıkıntı çıkar ise de tamamen senin şansına hocam sonra almayalım ahını :)

bunuı daha önce deneyen bir arkadaştan bilgi almak daha mantıklı. saçma sapan yorum yapmaya mı giriyon konuya. illa küfür mü edelim

Sakin ol hocam terbiyesizlik yapma , arkadaşın yazdığı gayet mantıklı saçma sapan bir yorum değil. Tavrın bu oldukça sana kim neden yardım etsin !

bunuı daha önce deneyen bir arkadaştan bilgi almak daha mantıklı. saçma sapan yorum yapmaya mı giriyon konuya. illa küfür mü edelim

terbiyesizce ve böyle tehditkar bir üsluptan vazgeçin burası insanlara soru sorup aldığınız cevabı beğenmeyince ver yansın edebileceğiniz bir platform değil.

Kanalı sok sonra görüşelim

Forumun girişinde burası hayrat falan mı yazıyo. Kimse bişey denemekten yana değil hiç uğraşmayacak hemen neyin ne olduğunu öğrenecek.
En basit yöntem açarsın 2. bi kanal atarsın showlarında 2 video sokarsın life a.
nasılsa diğer kanalın adsenseye bağlıymış.

1 ay önce falan kesinlikle atıyordu hatta ben bazı kategorilerde toplu etiket başlık kaldırıyordum atmasın diye. ama şimdi atmıyor.

Biz her önümüze gelene küfür mü ediyoruz..bak kac kişi seni ciddiye almış cevap yazmış.cizgimizi bozmayalim lütfen...
Bence adsense en mantiklisi videolar $ yandiysa hiç elleme.dolar yakmada zorlanıyorsan life direk gir atsada canı saolsun, uzun zamandır direnen kanallar mevcut o ayrı konu.

mobil mesaj

Gerekli cevabı vermişler konu tartışmaya dönüyor kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri