Life August blocked ?

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
500 USD'den büyükse kazandıgın para 57 gün sonra ödenir diyor.
Yani block yazdıgına aldanma 2 ay sonra gecikmeli bir sekilde ödeniyor merak etme.

[MENTION=10992]Sonk4qy[/MENTION] hocam ağustosta kazandığına göre lifenetworkun dediğine göre bu ay ödemeyi alırsın

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

google translata :D

folded my paypal
mailed PayPal for change
came the answer . I changed PayPal
such answer came about 10 channels

cBest regards

Your LIFE NETWORK support

Registration form: http://lifentw.com/join
FAQ: FAQ
Русский форум: http://zismo.biz/forum/15-483672

Our payment period has been changed. Now it's “from 20 till 05” for all types of payment methods.

From: xx xx [mailto:[email protected]]
Sent: Friday, October 17, 2014 11:14 AM
To: [email protected]
Subject: paypal change

Life her türlü ödeyen bir network. Iyice anlayaip arastirmadan bloke koyuyor felan diye konu ne acmayin.

Life her türlü ödeyen bir network. Iyice anlayaip arastirmadan bloke koyuyor felan diye konu ne acmayin.

araştırdım , bloke olan birini göremeyince konu açmak zorunda kaldım.
burası bir form sorularımı sormamız için konu açmamak saçma.

---------- Spam Engelliyici 14:27 ---------- Önceki Mesaj 14:20 ----------

Hello

What is the question?
If your channel has been terminated, you will be paid next period.
This rule is for channels which earned more than 500 $.
Best

pm send

Life ödemelerinde, ödenmeyen kazançların 50 gün sonrasına ödenebileceğini bi yerlerde görmüş gibiyim:D

araştırdım , bloke olan birini göremeyince konu açmak zorunda kaldım.
burası bir form sorularımı sormamız için konu açmamak saçma.

---------- Spam Engelliyici 14:27 ---------- Önceki Mesaj 14:20 ----------

pm send

Your channel has been terminated in August, right? So we did not pay it for you in our last payment period due of that (september 20-30). But it will be paid this period, because we have to wait 30-45 days for the blocked channels to be paid.

Your channel has been terminated in August, right? So we did not pay it for you in our last payment period due of that (september 20-30). But it will be paid this period, because we have to wait 30-45 days for the blocked channels to be paid.

Life is an adorable network for now and we hope it will be ever... thanks for your interest , you r very helpfull.

Son düzenleme:
Lif is Life..

Son düzenleme:
Alamadığım Kazanç olmadı nerdeyse her ay 4-5 bin dolar block geliyor bana da.geriden gelenler olduğu için fazla hissetmiyorum kesinti biraz fazla olabiliyor ama illaki alırsın.en azından bu zamana dek aldık.ağustos Ayı Eylül'de ödenir normalde.bloklu 1 ay sonra ekimde yani bu ödemelerde ödenir.benimde kesintili net 4300 küsür olacaktı bi %10 daha kırparlarsa 3900 civarı alırım diye düşünüyorum.gönlünüz rahat olsun.

iPad'dan gönderildi .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri