500 USD'den büyükse kazandıgın para 57 gün sonra ödenir diyor.
Yani block yazdıgına aldanma 2 ay sonra gecikmeli bir sekilde ödeniyor merak etme.
Yani block yazdıgına aldanma 2 ay sonra gecikmeli bir sekilde ödeniyor merak etme.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Al sana mcn iste
Sen yasa bi olelim
(Cep msg)
Ben anlamadım bu adam bi de translate yapacak![]()
Life her türlü ödeyen bir network. Iyice anlayaip arastirmadan bloke koyuyor felan diye konu ne acmayin.
Hello
What is the question?
If your channel has been terminated, you will be paid next period.
This rule is for channels which earned more than 500 $.
Best
Ödemler ne zaman basliyor.Hello
What is the question?
If your channel has been terminated, you will be paid next period.
This rule is for channels which earned more than 500 $.
Best
araştırdım , bloke olan birini göremeyince konu açmak zorunda kaldım.
burası bir form sorularımı sormamız için konu açmamak saçma.
---------- Spam Engelliyici 14:27 ---------- Önceki Mesaj 14:20 ----------
pm send
Your channel has been terminated in August, right? So we did not pay it for you in our last payment period due of that (september 20-30). But it will be paid this period, because we have to wait 30-45 days for the blocked channels to be paid.
Lif is Life..Your channel has been terminated in August, right? So we did not pay it for you in our last payment period due of that (september 20-30). But it will be paid this period, because we have to wait 30-45 days for the blocked channels to be paid.
Hocam life network bayan
Amca dayı falan![]()
Your channel has been terminated in August, right? So we did not pay it for you in our last payment period due of that (september 20-30). But it will be paid this period, because we have to wait 30-45 days for the blocked channels to be paid.
Demedim mi ede![]()
dayı dedin ama blocked yazısını görünce freedomun kazığı geldi aklıma+7.000$ çöp olmuştu hatırlatırım
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.