Life benden imza istedi?

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaslar .. Life bana bu linki gondererek benden imzami istedi nedir bu ingilizce sıfır oldugu için hiçbir şey anlamadım

Life Network sent you the following document to sign:

Document Filename: en.pdf
Subject: Agreement
Reference #:......................

To review the document and sign with an electronic signature, follow this link:

REVIEW & SIGN DOCUMENT

If clicking the button doesn't work, copy and paste this link into your browser's URL bar:

- Life Network Team

Her kanal icin 1 imza istiyormus aldıgım bilgiye göre ..

ama anlasmayı gonderdıklerı gmail benim paypal gmalim ve partnere baglı degil ..

bide 7 kanalı gmailimin ana kanalı gitmis oyle birsey varsa da nasıl yapcaz

Arkadaşlar ne oluyor yav bana karsı bir toplu kızgınlık mı var :) son 5 konumda belki hicbirine cevap almamısımdır

dışlıyoruz seni :D

şaka bir yana da sözleşme gibi bişi mi acaba takip.

dışlıyoruz seni :D

şaka bir yana da sözleşme gibi bişi mi acaba takip.

Sozleşmeymiş ogrendimde kanalara tek tek gonderiliyor dedi bi arkadaş ama sözleşmeyi gönderdikleri kanal partnerde degıl youtube de videosu yok paypal hesabıdır

Küstük biz sana...

Life sözleşmeyi otomatik gönderiyo sen kayıt olurken bir hata yapmış olabilir misin?

Gelen mailde linke tıklıyorsun sözleşmeyi imzalıyorsun kayıt edip ağa baglanıyorsun heryerde olan sözleşmeyi life,quiz bu sistem ile yapıyor

Gelen mailde linke tıklıyorsun sözleşmeyi imzalıyorsun kayıt edip ağa baglanıyorsun heryerde olan sözleşmeyi life,quiz bu sistem ile yapıyor

tüm kanaları bağladım kabul et dedim hepsinin ağına katıldım . bu farklı elektronik imza istedi paypal gmailine gönderdikleri anlaşmayı imzaladım gonderdım

kayıt olurken hep geliyor bana imzalayım geçiyorum

kayıt olurken hep geliyor bana imzalayım geçiyorum

Sımdı benim 15 kanal lifeye baglı .. sadece istek gönderdiler bende kabul edip geri gönderdim .. yani sözleşmeyi kabul etmek ayrı sana bir pff dosyası gonderip senden ımza almaları ayrı ..

imzayi sadece paypal hesabına istediler

Arkadaşlar bazı kanalarıma sözleşme gelmedi ama kanallar suan lifeye baglı ne zaman imzamı isticekler nerdeyse 2 hafta oldu kanallar bağlı

formalite yahu o.sen lifeden admine mesaj at onlar tekrar yollarlar sözleşmeyi mailine.karala gitsin illa tutmasına gerek yok imzaların.

feedback burdan mail atarsın elemanlara.
veya youtube kanalına at mesajı . liFe - YouTube

arkadaşlar life imza falan istemişler benden 1 ay önce bende diyorum niye ödeme gelmiyor ne yapmam lazım bana link yolladılar

---------- Spam Engelliyici 21:51 ---------- Önceki Mesaj 21:49 ----------

arkadaşlar bu sitenin linki yolladılar bana https://rightsignature.com/ geçen ay

---------- Spam Engelliyici 21:57 ---------- Önceki Mesaj 21:51 ----------

imzayı nasıl atıcam yardım bekliyorum

https://rightsignature.com/document...rt=b1da11e00b5b43caba36cc55bbcdf766&sdd=false

lınkı tıklayınca cıkan sayfa da bende sözleşmeyi elektronik imzayla imzalayıp gonderdim
Quiz ile aynı işleyiş uygulanıyor. fakat ben yeni kanallarımı dashboard dan ekliyorum. Onlar için sözleşme gönderilmiyor ve direk partnerda onaylanıyor. Anladığım şuki ilk kanalınla başvurduğunda sözlşemeyi imzalıyorsun sonrasında dashboarddan eklediklerin için imza istemiyorlar.
Sende farklı bir işleyiş olmuş. İmzalaadan dönüş yapsaydın. Ne maksatla istiyorlar.

Mailde bu linkin hemen üzerinde daha uzun bir link adresi var mı ? Varsa ona tıkladığın zaman direk sözleşmenin içine girer ve mousle imzanı atacaksın. Eğer yoksa direk bu linkten girip account oluşturup imzalayacaksın.

Hocam evet var vermişler hatta giremesseniz tarayıcı yapıştırın diyor verdiğimiz linki onuda yaptım ama hep size verdiğim linkteki yere giriyor.

account nasıl oluşturcam

Hocam evet var vermişler hatta giremesseniz tarayıcı yapıştırın diyor verdiğimiz linki onuda yaptım ama hep size verdiğim linkteki yere giriyor.

account nasıl oluşturcam
Create free account olması lazım ordan oluşturacaksın.

Lifedeki yetkılı emaile kesınlıkle dönüş yapıyor çok kafana takılan bişe olursa sorabılırsın Ben translate ile çeviri yaptığımı parentez içinde belırtıyorum yanlış çeviri olursa anlasınlar dıye

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri