(Life Hk. )İngilizceden Anlayan Biri Varmı

• Kullanıcı mexis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
kafayı yicem ya 1 toplulukla kanal mı kapanır? bu kadar kolay mı?

partner yardımcı olmayacaksa ne yapayım ben? mail atacak yerde yok kimseyle muhattap olamıyorsun ne biçim sistemse artık.

Mnations quiznetwork nası yapıyosa oda yapsın hocam
---------- Spam Engelliyici 10:35 ---------- Önceki Mesaj 10:34 ----------

Mnations quiznetwork nası yapıyosa oda yapsın hocam

sen bunu bana yazsan ben sana benim dediğim şekilde bile cevap vermem

O zaman sorun ya yukledigin icerikte, yada aciklamanda. Aciklamaya alt alta sirali sekilde kelime obekleri girmeyin artik. Paragraf seklinde yuklediginiz seyle alakali yazilar bulun onlari koyun.

Dilimde tuy bitti insanlari uyarmaktan, hala sacma sapan aciklamalar, sacma sapan basliklar giriliyor.. Flash oyun videosu cekiyorlar, basligina Episode, Season gibi kelimeler ekliyorlar..

O zaman sorun ya yukledigin icerikte, yada aciklamanda. Aciklamaya alt alta sirali sekilde kelime obekleri girmeyin artik. Paragraf seklinde yuklediginiz seyle alakali yazilar bulun onlari koyun.

açıklama alt alta değildi zaten bugüne kadar hiç öyle kullanmadım, etiketde alakasız değildi bugüne kadar hiç niche kullanmadım.

Alt alta kullandığım kanallar vardı onlar topluluk yemişti ama 2 toplulukla hala kapanmadılar.

açıklama alt alta değildi zaten bugüne kadar hiç öyle kullanmadım, etiketde alakasız değildi bugüne kadar hiç niche kullanmadım.

Alt alta kullandığım kanallar vardı onlar topluluk yemişti ama 2 toplulukla hala kapanmadılar.

Etiketin alakali alakasiz olmasi farketmiyor. Sen tutup xxx season x episode, watch xx episode xxx bilmem ne diye bu sekilde cok sey yazarsan aciklamana o kanal ucar. En son yaklasik 2 ay once kanalim kapandi ve o zamandir aciklamaya o sekilde hic bisey yazmam, icerikle alakali bi paragraf bulurum wikiden yada dizi falansa dizinin sitesinden onu yazarim. Ne topluluk yedim nede direkt olarak kanalim kapandi o zamandan sonra.

---------- Spam Engelliyici 22:41 ---------- Önceki Mesaj 22:40 ----------

Dilimde tuy bitti insanlari uyarmaktan, hala sacma sapan aciklamalar, sacma sapan basliklar giriliyor.. Flash oyun videosu cekiyorlar, basligina Episode, Season gibi kelimeler ekliyorlar..

Aynen aynen, sonrada ozgun kanalim durup dururken flaglandi diyolar :D

Etiketin alakali alakasiz olmasi farketmiyor. Sen tutup xxx season x episode, watch xx episode xxx bilmem ne diye bu sekilde cok sey yazarsan aciklamana o kanal ucar. En son yaklasik 2 ay once kanalim kapandi ve o zamandir aciklamaya o sekilde hic bisey yazmam, icerikle alakali bi paragraf bulurum wikiden yada dizi falansa dizinin sitesinden onu yazarim. Ne topluluk yedim nede direkt olarak kanalim kapandi o zamandan sonra.

---------- Spam Engelliyici 22:41 ---------- Önceki Mesaj 22:40 ----------

Aynen aynen, sonrada ozgun kanalim durup dururken flaglandi diyolar :D

öyle bir şeyde yazmadım. Açıklamada çok kısaydı. Sadece başlık ve 1 2 alakalı şey vardı. Ama başlıkta NEW yazıyordu 4 5 aydır o yüzden mi oldu diye düşünüyorum ama öyle olsa bile kanal nasıl kapanır onu anlamıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri