Life Kanal Satanlar Artik Satmayi Bırakın!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Partner kanal satışlarını yasaklayabiliriz. Yönetici arkadaşlarla görüştükten sonra bilgilendirme yapılır.

çok alım yaptım bu konuda, pek çok arkadaşla çalıştım, tecrübemden kendi çıkardığım sonuç şudur ki, kendi 2000 izlenim yaptığınız kanalı sokun partnere, zaten kendiniz bu izlenimi almayı beceremiyorsanız hiç uğraşmayın bu konuda.
hele ki örnek olarak a botuna dayanıksız bir kanal alıyor satıcı, bu kanala 1 video ve onun hitiyle partnere sokuyor, sana 10 liraya satıyor. Sen o kanala kendin a botuyla video atıyorsun ertesi gün kanal patlıyor.
açın kendi kanalınızı, atın videonuzu, izlenim alınca sokun partnere, o zmana kadar açmayıverin para kazanmasını, 2k izlenim sizi zengin etmez inanın

Yonetimlik durumu su anlamadiysan anlatayim.
Bu arkadas Super Mod.
Boyle durumun olacagini sezmis bilmis ve beni linc edeceklerdi demis.Bende diyorumki topla yonetimi durumu,endiseni bildir karar alin diyorum.Ya yasaklasin kanal satisi yada bir daha boyle bu konu gibi konu actirilmasin.Yalan mi ?

Isin aslina bakarsan ben zaten bu konu hakkinda konusmustum fakat 2000 izlenim siniri tekrar gelince ve 1 gun oncesinde bana tesekkur edenlerin bi sonraki gun agzina geleni soylemeye baslamasiyla o konu unutuldu gitti. Simdi tekrar konusulacak bakalim.

0 videolu 2000 izlenimli kanaları Partnerden atıyorlar.

madem öyle içindeki videoları neden siliyorlar ki?2k izlenim almış,partnere girmiş.bırak kalsın video içinde arkadaş.alan kişi istiyorsa silsin...

madem öyle içindeki videoları neden siliyorlar ki?2k izlenim almış,partnere girmiş.bırak kalsın video içinde arkadaş.alan kişi istiyorsa silsin...

öyle olur mu kategorisi beli olacak :) +18 içeriği yada yanlış başlıkla aldığı izlenim beli olacak yani yöntemi ..

hocam ben o videoları izlenım için atmıştm o yüzden silmiştim asıl videolar değildi yani normal atıcagım videolar ünlem verdigi için atmadım

Bunuda actigim konuda acik acik yazmistim ama :D +18 icerik, oyle frikik falanda degil dupeduz +18 icerik ve ona uygun basliklarla izlenim aliyorlar. O sebepten dolayi alan kisi farketmesin diye videolari siliyorlar. O kanallar genelde bi sure sonra durup dururken topluluktan ucuyor zaten, kanali alanda cok spam yaptimda ondan kapandi yada biri sahte flag atti saniyor :)

Partner kanal satışlarını yasaklayabiliriz. Yönetici arkadaşlarla görüştükten sonra bilgilendirme yapılır.

hocam şu kazanç bekleme konularına da bi el atılsa artık. ödeme alınmadığı halde sürekli gereksiz yere güncelleniyor. binlerce gereksiz post. şimdi life ödemeleri başladı o da aynı . ödeme yapıldı diye bi giriyorum hep gereksiz muhabbet

http://www.ytpara.com/quizgroup/54031-quizgroup-ekim-kazanclari-kasim-odemeleri-150.html

Bunuda actigim konuda acik acik yazmistim ama :D +18 icerik, oyle frikik falanda degil dupeduz +18 icerik ve ona uygun basliklarla izlenim aliyorlar. O sebepten dolayi alan kisi farketmesin diye videolari siliyorlar. O kanallar genelde bi sure sonra durup dururken topluluktan ucuyor zaten, kanali alanda cok spam yaptimda ondan kapandi yada biri sahte flag atti saniyor :)

ben bunları düşünmemiştim bak :)

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] keşke herkez içini dökse seningibi böyle bazı şeylere engel olsak kendi sonumuzu hazırlıyoruz bu gidişle:)

bencede bazı şeylere yasak gelmeli youtubenin ömrünü uzatmak için

alan olmazsa satanda olmaz herkes mabadını kaldırıp iş yapmaya başlarsa bu sorun ortadan kalkar ama direkt olarak satışın yasaklanması fikri saçma

Her şey bir ihtiyaçtan doğar bazı ihtiyaçlarda üşengeçlikten

Birileri veya belli bir grup life yi tekeline mi almak istiyor?
Duyanda life odemeleri cebinden yapiyor sanir.
Herkes istedigi gibi kanal alma veya satma hakkina sahiptir.
Cok sacma bir konu olmus. Kanal satmak icin konuyu acan arkadastan izinmi alicaz?
Ayriyetten kimseye bisey oldugunu sanmiyorum. Hemde hic !

Son düzenleme:
Partner kanal satışlarını belki forum içi yasaklayabilirsiniz ama forum dışından her şekilde satılır sonuçta arz talep meselesi
forumda yasaklanması çok bir fark yaratır sanmıyorum

Birileri veya belli bir grup life yi tekeline mi almak istiyor?
Duyanda life odemeleri cebinden yapiyor sanir.
Herkes istedigi gibi kanal alma veya satma hakkina sahiptir.
Cok sacma bir konu olmus. Kanal satmak icin konuyu acan arkadastan izinmi alicaz?
Ayriyetten kimseye bisey oldugunu sanmiyorum. Hemde hic !

life satanlar +18 içerik ile izlenim alıyormuş sonra videoları siliyorlar alan kişide 2 3 gün sonra kanalı patlıyor ben çok aşırı spam yaptım falan diye düşünüyor satıcıyı suçlamıyor anlatılmak istenen bu haksız kazanç varmış satıcılarda anladınmı hocam öyle hemen atarlanma

Virt zirt su adamlara mesaj atarak hemen herseyi bildirmeyin, icine ettiniz neredeyse bu partnerinde.

Partner satışı kesinlikle yasaklanmalı, piyasada böyle düzgün partnerler varken orayı kurutmamak için bu forumda ve kanalalsat.comda kesinlikle satışı yapılmamalı.
Onaylı ve Onaysız mail satışında bir problem olmaz ancak Partner satışının yasaklanmasından yanayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri