Life Kanal Satanlar Artik Satmayi Bırakın!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a arkadaşlar. Artık life kanal satışı konusu açmayın lütfen. Adamlar buna önlem olarak girilmiş 0 videolu 2000 izlenimli kanaları Partnerden atıyorlar. Ve bu arada +18 içerikle kendi kanalını hazırlayıp sokanlar var onlara da zarar veriyorsunuz. Yine de satmaya devam ederim derseniz çok insanın canı yanabilir.

ilk kurban [MENTION=17033]Frankeinstein[/MENTION] ve devamıda gelecektir.

ADAMLAR KANAL SATIŞINA KARŞI 1 LIRA DA OLSA KARŞI 5 LİRA OLSADA KARŞI

Birde ekliyim. Kanal satın almayı artık bu durumdan sonra bırakan kişiler olacaktır. İzlenim alırkende dünya engelerine dikat edin. Dünya engeli geldiğinde partnere giremezsiniz. ( %95 bunu biliyordur bilmeyenlerde bilsin diye yazıyorum )

Son düzenleme:
Aynen katiliyorum su kanal satisini birakin.Herseyin icine ettiniz burayi bari rahat birakin.Birde konularda paraya ihtiyacimiz yok ama hizmet veriyoruz diyorsunuz.Youtubedan kazanamadiginiz icin bu tur isler yapiyorsunuz.

Youtubedan iyi kazanan birisi mail ac video yukle izlenimi bekle partnere sok sonrada 6-7 liraya satmayi beklermi.

Kanal satislari yasaklanmali bencede.

Eninde sonunda olacak buydu..

Ben konu actigimda soylemistim zaten bunu ama milletin etmedigi beddua kalmamisti :D

mail-kanal almayı anlarım da çok acil bir durum yoksa partner alımını anlamıyorum.
atın kardeşim güncel haber iki günde bin-iki bin izlenim alırsınız zaten.

Kanal satıcaksanız Life Satmayın ben life çalışmıyorum ama çalışanlar için çok kötü bir durum doğrusu.İnşallah bir sonuca varır bu konu sizin için.

Not:Bende Life satsammı diye konu açmıştım kusura bakmayın satmayı asla düşünmüyorum :)

olay ne? partnerdenmi attılar

hocam ben videolu kanalı sokmuştum 2000 izlenimli daha sonra lifeye soktum videoları sildim 2 3 gün bekletiyim dedim kapanmalardan dolayı flen bi baktım hepsi kapanmış imza da gelmiş çok üzüldüm ya tek kanal onlar vardı elimde zaten kanalların hepsi kapanıyor neyse sağlık olsun :(

Bunun yönetimlik durumu nedir hocam ?

Yonetimlik durumu su anlamadiysan anlatayim.
Bu arkadas Super Mod.
Boyle durumun olacagini sezmis bilmis ve beni linc edeceklerdi demis.Bende diyorumki topla yonetimi durumu,endiseni bildir karar alin diyorum.Ya yasaklasin kanal satisi yada bir daha boyle bu konu gibi konu actirilmasin.Yalan mi ?

hocam ben videolu kanalı sokmuştum 2000 izlenimli daha sonra lifeye soktum videoları sildim 2 3 gün bekletiyim dedim kapanmalardan dolayı flen bi baktım hepsi kapanmış imza da gelmiş çok üzüldüm ya tek kanal onlar vardı elimde zaten kanalların hepsi kapanıyor neyse sağlık olsun :(

geçmiş olsun ama bunun partnerle ilgisi yokki.Zaten çalıştıgımız tüm partnerler spam yaptıgımızı biliyor

Bu konuda adminler gerekeni yapmalı bence
Adminlere kızıyorum bazen, hiç kuralcı değiller

3cx numara satıyorlardı, ozamanlar çokça dedim, numara satışı yasaklanmalı
ytpara yetkilileri bu konuda gene bişey yapmadı, 3cx sınırlama getirdi

lütfen rica ediyorum, ilerisi için riskli olduğunu düşündüğünüz herşeyi yasaklayın

[MENTION=9224]mNote[/MENTION]

Son düzenleme:
Bence artık forumdaki spam yapan arkadaşlar çok belli etmesin. Türkler olarak adımız hırsıza çıkacak resmen. Youtube'un en çok hit alan forumunda olacak iş değil bu. Hesap satışı hariç tüm satış konuları yasaklanmalı kanaatimce. Zaten satacak adam skypedan da satar.

Son düzenleme:
[MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Lutfen bu partner kanal satislarini yasaklayin forumda.Sizlerde bu isleri yapiyorsunuz durumun farkina varin.Her gecen gun bir onceki gunu aratir duruma gelmis bu iste artik bazi seylere mudahale edin lutfen.

Bence artık forumdaki spam yapan arkadaşlar çok belli etmesin. Türkler olarak adımız hırsıza çıkacak resmen. Youtube'un en çok hit alan forumunda olacak iş değil bu. Tüm satış konuları yasaklanmalı kanaatimce.. Zaten satacak adam skypedan da satar.
Af buyur? Tüm satis konulari yasaklansin derken?

herşeyin bi sınırı var ama biz bu sınırı görmüyoz hurraaaaaaaaaa 50 kanal 100 kanal sokuyoruz partnere sonra da ödemiyo partnerler dioz abartmasak ah süper olacak toplasan 5 tane kanalım yok partnerde

Af buyur? Tüm satis konulari yasaklansin derken?

Sen hiç konuşma navi:D Normal kanal satışı yasaklansa bile sana zararı yok. Müşterilerin beli sattığın insanlar beli. Senin konuyu görüpte kanal alacak kişi sayısı azdır. Yani senin müşterin belidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri