Life kanallarımın tümünde video ortası reklam kaybolması

• Kullanıcı Psi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
bende şimdi kontrol ettiğimde 4 kanalım var life da 4 ündede video ortası olmadığını gördüm.
en büyük tesellim önceliği quiz e vermem sanırım bu 4 kanalıda o izlenim şartını kaldırdıklarında sokmuştum life 'a :D

15k izlenime 100 dolar almam gerekirken 19 dolarda kalmış.
life bir daha sana bulaşmam.

Kullanim politikasi mi degisti. Ne olacak simdi peki. Kanal mimli patladi patlayacak o yuzden giremiyorumda kanala.bundan sonra video ortasi cikmayacak mi

benim lifeların video ortası reklam halen gelmedi videolar ziyaretçi tarafından %90 sonuna kadar izleniyor gelir yerlerde yeminle ya :(

aynen hocam aynen.bi kanalımda günlük 4-5k izlenim gelirdi,son 2 gündür izlenim 10-12k civarında geziyor.tam sevindim kazancı katladım diye,kanala girip bi baktım izlenim ne kadar artıyorsa kazanç o derece yerin dibine giriyor...

aynen hocam aynen.bi kanalımda günlük 4-5k izlenim gelirdi,son 2 gündür izlenim 10-12k civarında geziyor.tam sevindim kazancı katladım diye,kanala girip bi baktım izlenim ne kadar artıyorsa kazanç o derece yerin dibine giriyor...

umarım yakın zamanda düzelir Fatih hocam,zarardayız hayırlısı bakalım :(

Ya arkadaş lanet olsun ya bu ne böle ya

rmBrJV.jpg

beyler tek tek girin bakın benim iyi izlenim almış videolarımda yapmışlar video ortası reklamlar hıc yok gibi nerdeyse ama az izlenim alan videoalrla urasmamıslar şaşırdım kaldım valla

Reklam aralıklarını değişmiş bu adilermi değiştiriyor kafasına göre reklam giriyor gitmiş 17.dakkadan itibaren reklam girmiş

Günlük 40 getiren şimdi baktım 20ye düşmüş yarı yarıya :@

Bende kesinlikle bir şey var ya. Hangi partnere karışsam bir şeyler oluyor. :) Banlayın beni forumdan. İşin şakası sabah gitmişti. Öğlen baktım düzeldi. Sonra akşama doğru bir daha gitti. Yani düzelebiliyorda.. Umudunuzu kırmayın hemen.. Music Nation'da da olmuştu aynısı sanırım sonradan düzeldi..

Arkadaş ingilizcede çok iy değil. Kimsede bir şey yazmamış.

Hello [MENTION=14539]Life Network[/MENTION]
There is a big problem about advertisings of video center. Can you explain anything about this problem? When will you fix it?

Daha kibarca ing kullanan varsa o etiketlesin daha iyi olur.

Son düzenleme:
Screenshot by Lightshot

Zaten iki video vardı topu topu kanalda.

Yukarılarda bir arkadaşın yazısı üzerine kontrol ettim. 16. dakikadan başlatılmış reklamlar ve 16' şar dakika aralıklarla ayarlanmış.Kazancında düşüş yaşayan arkadaşlar video ortası reklam aralıklarını tekrar gözden geçirsinler..

Video ortası reklamların kapatıldığı videolar buldum Life ' a bağlı kanalımın bir tanesinde. 50 civarı video vardı en fazla izlenime sahip 3 videonun video ortası reklam kısmı kapatılmış. Tekrar açtım. Kontrollerinizi yapın beyler.

Son düzenleme:
Hocam kendi kendine mi duzeldi reklamlar ? Suan isteyim bakamiorum dun aksam baktigimda sadece 1 tane gozukuodu

Aynen kendi kendine düzelmiş ama reklam dakikalarını kontrol etmedim bir bakayım bir daha..

Edit: Şimdi baktım kafasına göre reklam dakikaları ayarlanmış. Sanırım life kendi ayarlamış. Bazıları 10 dk bazıları 15 dk aralıklarda..

Son düzenleme:
çok şükür reklamlar gelmiş,reklam sürelerine bi kanalda baktım ve bi düzenleme olmamış.benim ekledigim gibi duruyor ama içerikler zaten 25dklikti yani belki 1 saat üzeri videolarda bişey olmuş olabilir onlara bakmadım henüz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri