Life Network 2000 Izlenim Sinirini Kaldirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mercurial

Kayıtlı Üye
Forumda bazi arkadaslarin aldigi ozel linkleri kullanip life'a 10 saniyede kanal sokup bu kanallari 5-10 lira gibi fiyatlara satmaya kalkmalarinin ardindan durumu life'a bildirdim ve izlenim sinirini artik tamamen kaldirdilar.

Forumda bazi arkadaslarin aldigi ozel linkleri kullanip life'a 10 saniyede kanal sokup bu kanallari 5-10 lira gibi fiyatlara satmaya kalkmalarinin ardindan durumu life'a bildirdim ve izlenim sinirini artik tamamen kaldirdilar.

Tebrikler.
İyi olmuş alternatif bir partnerim daha oldu..

hocam Life için Türkiye'nin önemi çok mu büyük? yani sırf biz istedik diye kaldırmalarına şaşırdım :/

Hayırlı olsun diyelim o zaman.

Edit : şaka gibi hemen kabul oldum.

Son düzenleme:
yani hocam life partner kanalda aartık izlenim derdi yok mu ? dierk başvurunca alıyorlarmı ?

Sirf biz istedik diye degil, millet kanal satmasin diye kaldirdilar. Forumda 1-2 akilli arkadas resmen bos kanali 5-10 liraya satmaya kalkinca bende durumu anlattim. Onlarda madem oyle bizde siniri tamamen kaldiralim dediler.

forumda danışman bile var :) life networkun :) değerimizi biliyorlar :)

İyi oldu iyi.Tek ricam bu partner izlenimsiz alıyor diye şimdi 3er 2şe lriadan satmaıyn ve işin cılkını çıkartmayın.usturuplu usturuplu takılın lütfen...

şu açıdan kötü olabilir partner e binlerce kanal sokulup her türlü içerikle çöp edilmese bari.. sonra google partnere ödemez partner de bize ödemez :) life in bi kalitesi vardı ödemeleri felan sıkıntısızdı umarım başından kalkabilir life..
[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] bu konuda en tecrübeli sensin senin yorumun?

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION]

Az once izlenim sinirini kaldirmadan.

rdndM1.jpg

Şimdi kanal satayacaklar mı? Daha fazla satacaklar hem de.Yarına 500 stok hazırlayıp 1 TL diye konu açarlar.Bekleyin görün...

Israrla benden link istemisdi vermedim sonra bekle dedi ve 2 dk sonra bana linki gonderdi :d

hemen 500 adet life hazırlamaya başlıyorum, yaptığınız iyilik için teşekkür ederim beni büyük masraflardan kurtardınız.

bu arada zahmet olmazsa quiz yetkilileri ile de görüşün de onlarda izlenim şartını kaldırsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri