Life Network 2000 Izlenim Sinirini Kaldirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burdaki esas problemin life ve quiz kanal satışı olduğunu hepimiz biliyoruz. Açılan bu konuya destek veren kişilerin de life ve quiz satışından rahatsız olan kişiler olduğu ortada.

Ortada emeklerimizin karşılığını veren , problem yaşatmadan ödemeyi yapan networklerin sayısı bir elin parmaklarından fazla değilken bu kanalların 5-10-15 liraya satışının yapılması açıkcası beni rahatsız ediyor. Life dan 2000 izlenim sınırının kalkması belki life a yüklenilme durumunu hafifletmeyecek lakin bu şekilde satışa sunulan kanallara olan rağbeti düşürecektir.

Keşke izlenim sınırı 20bin yapılsada tüm dertler ortadan kalksa.

Uydurma degil hocam. O haber ilk ciktigindada yine life soylemisti buyuk ihtimalle google odeme yapmayacak oyle duyduk diye. Sonradanda oyle olmayacakmis diye duzelttiler. Hala tam olarak emin degiller ama %90 ihtimalle eskisi gibi devam edecek odemeler diyorlar.

Ben üyelere gönderilen metnin içinde konuyla alakalı birşey yok diyorum ama gelecekte bir değişiklik olur olur onu bilemem.Eğer kimse bu konuda ses çıkarmazsa ben yakın zamanda bu partnerden böyle bir yamuk geleceğini sanmıyorum.Google ödeme yapmayacakmış söylentileri ayyuka çıkmasın yeter.

bence hiç iyi olmamıs bence o bir iki arkadası banlasaydınız daha iyi olurdu ..

Technical problems, please try again in a 10 mins :D

Ben ne kanal satın aldım ne de sattım. Birçok fırsatçının da gayet kalitesiz iş yaptığının farkındayız. Bu fırsatçılar her yerde ama bu sınır bence kalite için önemli bir sınırdı. Şimdi diğer kalitesiz partnerler gibi sıkıntı çıkma ihtimali yükselecek. Millet kanal satmicak belki ama yüzlerce kanalı bir anda sokup rezil edecekler. Görgüsüzlük malum kötü bir şey ancak maalesef görgüsüzlük için sınırlar şart. Sınır olmadan kimse dur demeyi bilmiyor.

Burdaki esas problemin life ve quiz kanal satışı olduğunu hepimiz biliyoruz. Açılan bu konuya destek veren kişilerin de life ve quiz satışından rahatsız olan kişiler olduğu ortada.

Ortada emeklerimizin karşılığını veren , problem yaşatmadan ödemeyi yapan networklerin sayısı bir elin parmaklarından fazla değilken bu kanalların 5-10-15 liraya satışının yapılması açıkcası beni rahatsız ediyor. Life dan 2000 izlenim sınırının kalkması belki life a yüklenilme durumunu hafifletmeyecek lakin bu şekilde satışa sunulan kanallara olan rağbeti düşürecektir.

20 bin değil de 10 bin ideal bence.Zaten kanal ilk 10 bin izlenimde pek bişey kazandırmıyor.

sinan sen çogu arkadasa göre daha tecrübelisin lıfe konusunda açıkcası ben bir iki aya kadar ödeme almama durumları baslar diye düşünüyorum sınırsız basvurunun altından kalkamaz kimse üstelik bu sadece satış fiyatını düşürücek 15 güne kadar 3-5 liraya lıfe kanal satısları baslar eminim

Bu olay herkesin işine geldi ve güzel oldu eğer kanal satmak isteyen arkadaşlar varsa Fullscreen kanallarını satabilirler iyi para ediyor. tabi kriterlerini tutturabilirlerse :).. şimdiden hayırlı olsun

yalnızca bir kanalımı sokabildim. başka kanallarımı sokmaya çalıştığımda değerli opciga,
THANK YOU FOR YOUR REGISTRATION WITH LIFE NETWORK. PLEASE READ FAQ TO LEARN MORE ABOUT PARTNERSHIP PROGRAM.

diyor. nereden çıkış yapıp diğer kanallarımı da ekleyebilirim bir türlü bulamadım. aynı gmailde başka iki kanalımı ve başka bir gmailimdeki bir kanalımı daha ekleyecektim. adsense ile uğraşmak istemiyorum artık. yardımcı olabilecek olan var mı?

yalnızca bir kanalımı sokabildim. başka kanallarımı sokmaya çalıştığımda değerli opciga,
THANK YOU FOR YOUR REGISTRATION WITH LIFE NETWORK. PLEASE READ FAQ TO LEARN MORE ABOUT PARTNERSHIP PROGRAM.

diyor. nereden çıkış yapıp diğer kanallarımı da ekleyebilirim bir türlü bulamadım. aynı gmailde başka iki kanalımı ve başka bir gmailimdeki bir kanalımı daha ekleyecektim. adsense ile uğraşmak istemiyorum artık. yardımcı olabilecek olan var mı?

modem res atıp dene istersen belki aynı ipden almıyordur ikinci basvuruyu

Umarım awe gibi olmaz bunun sonu da. Gidişat aynı ilerliyor şu anda :D

aynen bende 1 tane ekledim çıkış yok :D

yav hehe yok cılkını cıkarmazlar yok sonu husran olur yok bilmem ne olur midem bunaldı yorumları gorunce hep aynı sozler laflar aynı düşünceler anladık artık yeter:mad:

yemin ederim bahtsız bedeviyim bir haftadır sorunsuz ttnet bugün bağlantı kopıyo..ip falan değişemiyom yurdun netiyle bağlanmk durumunda kaldım şimdi
şu habere bak..

özel link ile nasıl oluyordu ? bu özel link nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri