Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ilk mesaja eklersen görelim hocam
http://www.ytpara.com/667524-post13.html
Ingilizce bilmeyenlere,
Konusmanin biraz oncesinde tekrar ozel linkle kanal sokup satis yapmaya calisiyorlar yazdim ve ardindan link istedi. Linki verdim ve bu ozel linkleri deaktif edip edemeyeceklerini sordum. Hemen ardindan facebook sayfalarina bakmami istedi. Oradada goruldugu uzere siniri kaldirdilar. Ardindan neden diye sordugumdaysa kanal satisi istemediklerini, o ozel linkleri ozel durumlarda kendileri kullansin diye verdiklerini soylediler. Yani o ozel linklerin suistimal edilmesi ve 2 kez ust uste sikayet etmemden dolayi siniri tamamen kaldirdilar.
Şimdi herkes yüzlerce kanal sokmaya çalışınca limiti daha da yukarı çekerler.
![]()
Şimdi herkes yüzlerce kanal sokmaya çalışınca limiti daha da yukarı çekerler.
![]()
o özel linkleri sen nerden buldun ?
Suan sfr knal eklniyormu acaba 2 tane denedim "error happened" yazisi cikiyor
Life'nin sitesine giremiyorum hocam.Nasıl bağlıyorsunuz?0 izlenim kanal ekledim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.