Life Network 2000 Izlenim Sinirini Kaldirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk mesaja eklersen görelim hocam

http://www.ytpara.com/667524-post13.html

Ingilizce bilmeyenlere,

Konusmanin biraz oncesinde tekrar ozel linkle kanal sokup satis yapmaya calisiyorlar yazdim ve ardindan link istedi. Linki verdim ve bu ozel linkleri deaktif edip edemeyeceklerini sordum. Hemen ardindan facebook sayfalarina bakmami istedi. Oradada goruldugu uzere siniri kaldirdilar. Ardindan neden diye sordugumdaysa kanal satisi istemediklerini, o ozel linkleri ozel durumlarda kendileri kullansin diye verdiklerini soylediler. Yani o ozel linklerin suistimal edilmesi ve 2 kez ust uste sikayet etmemden dolayi siniri tamamen kaldirdilar.

http://www.ytpara.com/667524-post13.html

Ingilizce bilmeyenlere,

Konusmanin biraz oncesinde tekrar ozel linkle kanal sokup satis yapmaya calisiyorlar yazdim ve ardindan link istedi. Linki verdim ve bu ozel linkleri deaktif edip edemeyeceklerini sordum. Hemen ardindan facebook sayfalarina bakmami istedi. Oradada goruldugu uzere siniri kaldirdilar. Ardindan neden diye sordugumdaysa kanal satisi istemediklerini, o ozel linkleri ozel durumlarda kendileri kullansin diye verdiklerini soylediler. Yani o ozel linklerin suistimal edilmesi ve 2 kez ust uste sikayet etmemden dolayi siniri tamamen kaldirdilar.

o özel linkleri sen nerden buldun ?

Şimdi herkes yüzlerce kanal sokmaya çalışınca limiti daha da yukarı çekerler.
:D

o özel linkleri sen nerden buldun ?

Isim vermeyeyim, arkadasin biri izlenimsiz lifea kanal sokuyorum demisti. 5 liradan mi 10 liradan mi ne satiyordu. O ana kadar o linklerden haberim yoktu. Ardindan life ile konusunca bazi kisilere ozel linkler verdiklerini bu sayede bos kanal sokabildiklerini ama bunu onlara satis icin vermediklerini soylediler. Ardindan life gelip o konuya yazdi ve arkadasta konusunu kilitletti satis yapmadi zaten. Dun yine baska biri 5 liradan kanal satmaya kalkinca bugun online yakaladigimda tekrar sikayet ettim cunku ozellikle belirtiyorum o linkleri millet kanal satisi yapsin diye degil, kendileri kullansin diye veriyorlar.

şimdi iyi güzelde bu işten para kazananlar için ölüm fermanı oldu bu bunu da unutmamak gerek örneğin katip işini hakkıyla yapan biriydi

Yakında : Toplu life kanal alımı yapılacak. Verilecek ücret : Kanal başı 1TL (O 1TL'de gmail için)

Neyse olan oldu 70 tane kanalı life soktum :)

Güzel bir hareket ama ters tepki yaratacağı düşüncesindeyim. Herkes yüklenecek çöp edecekler life'ıda. İnş. böyle bir şey olmaz. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Suan sfr knal eklniyormu acaba 2 tane denedim "error happened" yazisi cikiyor

berbat uygulama awe ve freedoma dönecek yakında bir daha bağlamam bunlara kanal falan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri