Life Network 2000 Izlenim Sinirini Kaldirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] den iste paranı, emeğine taş koyan o

ya abi bune ya bırakın satan satsın kanallarını resmen yanı ciddi ciddi önume engel koydun [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] ben ne guzel 2k ızlenım alıp partnere baglıyıordum sımdı 1kda bagladım alayı atılmıs ee napıcam ben bunları şimdi okadar ugrastım :mad:

---------- Spam Engelliyici 15:38 ---------- Önceki Mesaj 15:37 ----------

yeni reis yeni dun baktım 2k engelı kalkmıs 1kda soktumda noldu alayı atılmıs partnerden :mad:

ya abi bune ya bırakın satan satsın kanallarını resmen yanı ciddi ciddi önume engel koydun [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] ben ne guzel 2k ızlenım alıp partnere baglıyıordum sımdı 1kda bagladım alayı atılmıs ee napıcam ben bunları şimdi okadar ugrastım :mad:

isyan çıkar az sonra :) hadi bakalım hükemeti devirebilecekmisiniz :D

birileri kına yaksın,kanallarımı partnerden çıkarmışlar.

---------- Spam Engelliyici 15:38 ---------- Önceki Mesaj 15:37 ----------

yeni reis yeni dun baktım 2k engelı kalkmıs 1kda soktumda noldu alayı atılmıs partnerden :mad:

Ağlama duvarmı mı kardeşim burası...Ne yapalım yani freedom felan sok

ya varya s*çtınız ama kusura bakmayın beyler !!!

2k yı kaldırtdınızda noldu ? 600 videoluk kanallarımıda partner çıkarmışlar?

EEkDrq.png

http://i.hizliresim.com/LomDZb.png

Bunun gibi 5 kanalım partnerden ÇIKARILMIŞ ! kanalarda zaten birsürü video vede günlük 500+ izlenım var? :@@@ [MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

hocam geçmiş olsun life a mail atın bi önce

her önüne gelen translateden çevirip çevirip mesaj yazarsa olucak budur yazık günah gerçekten

hocam geçmiş olsun life a mail atın bi önce

her önüne gelen translateden çevirip çevirip mesaj yazarsa olucak budur yazık günah gerçekten

dostum Allah aşkına bu olayın translate ile ne alakası var? karşımızdaki senin yazdığın ingilizce yorumu türkçeye translate ile çeviriyor zaten derdiniz nedir ya, ingilizce biliyorsun diye madalya mı takak

dostum Allah aşkına bu olayın translate ile ne alakası var? karşımızdaki senin yazdığın ingilizce yorumu türkçeye translate ile çeviriyor zaten derdiniz nedir ya, ingilizce biliyorsun diye madalya mı takak

önüne gelen mesaj atıyo limitleri 5k yap 10k yap kaldır vs. olucak budur, olan gerçekten kazananlara oldu

Bu kadarına gerek varmı?

Adam kendi keyfine gereksiz yere milletin kazancını riske attı, daha ne gereği ?

2k takılıyorduk ne güzel, sınırın kalkması mantıksız.

Başkası partner satıyor para kazanıyor diye hasetlenen insanlara gerek yok :)

Adam kendi keyfine gereksiz yere milletin kazancını riske attı, daha ne gereği ?

2k takılıyorduk ne güzel, sınırın kalkması mantıksız.

Başkası partner satıyor para kazanıyor diye hasetlenen insanlara gerek yok :)

Katılıyorum hocam +1

sessiz sakin 2k izlenım alıp bağlıyordum herşey gumlemıs onu gec bırsurü kanalım var acaba oncekıleri çıkardılarmı nasıl bakıcam okadar kanal gir çık bılmiyorum :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri