Ayın 4 ü bayram 2 sinde ödeme yapıyolar 2 aydır 2 gün erken ödeseler bu ay bayramdan önce elimize geçer mail atarak baskı yapsak kıyak geçmezler mi![]()
Paralari youtubedan 28 29 u gibi aliyolar zaten, o yuzden zor yani.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ayın 4 ü bayram 2 sinde ödeme yapıyolar 2 aydır 2 gün erken ödeseler bu ay bayramdan önce elimize geçer mail atarak baskı yapsak kıyak geçmezler mi![]()
Herkese yattimi?
Benim atilan bi kanalim vardi ödeme henüz gelmedi
Banka ödemelerini bekleyen arkadaşlar;
Az önce skype'den baya yazıştık... Adama kanal mail fln vermedim skype adımdan aratmış olsa gerek ağustos kazancın şu kadar dedi şaşırdım walla
Banka ödemelerini 01-10-2014 te yapacaklarını söyledi.Daha erken yapabilirmisiniz falan dedim çünkü burda bayrama denk geliyor.Bankalar tatil olur dedim... Daha erken ödemeyeceklerini belirttiler.
Life is Life![]()
Öğleden önce ödemeyi gönderirlerse yüzde 30 ihtimal 3 ekim öğleden önce paralar hesaba geçer yani arefe günü eğer 3 ekimde yatmazsa bayramdan sonraya kalır.
Paypal ödemesini herkes aldımı ? Bana hala gelmedi .
kanalımın odemesi daha gelmemiş.
Kanal atılmıştı da içinde 200 dolar civarı birşey olacaktı.
Telaş etmem gerekiyormu![]()
olley
olley
olley
biraz önce paypala giriyim dedim
life ayın 22sinde paramı yollamış
597 dolar, paypal yüzde 5 kesinti yapmış
yalnız bu para teliften kapanan kanallarıma ait
Ödemem gelicek mi diye her gün soruyodun güle güle harca![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.