Life Network Ağustos Ayı Kazançları Eylül Ödemeleri.

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Ödene gelmiş. Bu partneri bu yüzden seviyorum. Adsense ile aynı yada 1-2 gün sonra yatırıyor.

bugun bir kez daha anlaşıldı ki life bir tane :D adsenseden önce yaptılar ya ödeme

Banka ödemelerini bekleyen arkadaşlar;
Az önce skype'den baya yazıştık... Adama kanal mail fln vermedim skype adımdan aratmış olsa gerek ağustos kazancın şu kadar dedi şaşırdım walla :D
Banka ödemelerini 01-10-2014 te yapacaklarını söyledi.Daha erken yapabilirmisiniz falan dedim çünkü burda bayrama denk geliyor.Bankalar tatil olur dedim... Daha erken ödemeyeceklerini belirttiler.

Life is Life :)

Banka ödemelerini bekleyen arkadaşlar;
Az önce skype'den baya yazıştık... Adama kanal mail fln vermedim skype adımdan aratmış olsa gerek ağustos kazancın şu kadar dedi şaşırdım walla :D
Banka ödemelerini 01-10-2014 te yapacaklarını söyledi.Daha erken yapabilirmisiniz falan dedim çünkü burda bayrama denk geliyor.Bankalar tatil olur dedim... Daha erken ödemeyeceklerini belirttiler.

Life is Life :)

Öğleden önce ödemeyi gönderirlerse yüzde 30 ihtimal 3 ekim öğleden önce paralar hesaba geçer yani arefe günü eğer 3 ekimde yatmazsa bayramdan sonraya kalır.

Paypal ödemesini herkes aldımı ? Bana hala gelmedi .

kanalımın odemesi daha gelmemiş.

Kanal atılmıştı da içinde 200 dolar civarı birşey olacaktı.

Telaş etmem gerekiyormu :)

kanalımın odemesi daha gelmemiş.

Kanal atılmıştı da içinde 200 dolar civarı birşey olacaktı.

Telaş etmem gerekiyormu :)

Ayin 20si daha. Life'in normal odeme tarihleri 20-30 u arasidir. Bi kac kisiye erken odeme yaptilar henuz o kadar. Endiselenmeni gerektirecek bi durum yok, 30una kadar odenir paran.

siz neyin ödemesini aldınız? ayın 27sinden sonra ödemiyormu life? bana ödeme falan gelmedi paypala:confused:

edit:tamam üsteki mesajı görmemiştim

Son düzenleme:
Arkadaşlar elimde sağlam bir kanal var yalnız Life ile Quiz arasında gidip geliyorum hangisi daha garanti olur ödeme konusunda Life mı Quiz mi? Life dan daha önce ödeme aldım ama quizden kapanan (spamdan) kanalımdan ödeme alamamıştım korkuyorum :D

olley
olley
olley

biraz önce paypala giriyim dedim
life ayın 22sinde paramı yollamış
597 dolar, paypal yüzde 5 kesinti yapmış

yalnız bu para teliften kapanan kanallarıma ait

olley
olley
olley

biraz önce paypala giriyim dedim
life ayın 22sinde paramı yollamış
597 dolar, paypal yüzde 5 kesinti yapmış

yalnız bu para teliften kapanan kanallarıma ait

Ödemem gelicek mi diye her gün soruyodun güle güle harca :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri