Noldu bu Lifeye bu ay
Bekliyoruz hala gelen giden yok
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Noldu bu Lifeye bu ay
Bana life yerine quiz gonderdi parayi anlamadim hicbisey ne olucak boyle iyice karistirdilar ortaligi
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
arkadaşlar konu hararetliyken burdan sorayım. bu banka ödemesi için min 100$ her kanal için ayrı ayrı mı düşünülecek yoksa toplamı yeterlimi? 100 $ geçende oluyor geçemeyende, hepsinin toplamının 100 $ ı geçmesi yeterlimi
Life paralarını sıkıntısız çekeriz inş Paypal güven kaybı yaşattı
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] o kadar yazdık ödeme yöntemini değiştirin diye lifea değiştirmediler bide paypal bloke koyarsa suçu atarım lifea o kadar yazdım dedim bak paypal sorun sen benim paramı bankaya öde yok dedi geçti dedi işine gelmedi şimdi görecem ben onları![]()
hiç sorma,adamlar tatil yapıyor diye biz geç kaldık degiştirmeye.sanki tatil yapan bizizquiz-paypal sorunu çözülmeden life dan para gelme ihtimali yok bence.sonuçda bu ay life ödemelerini quiz yapıyordu,1k$ a yaklaştı en son hatırladıgım hatta ama sonra kesildi.bu sorun çözülene kadar life ödemeleride devam etmez.
paypal odemelerinde sorun oldugunu nerden ogrendiniz acaba ?hiç sorma,adamlar tatil yapıyor diye biz geç kaldık degiştirmeye.sanki tatil yapan bizizquiz-paypal sorunu çözülmeden life dan para gelme ihtimali yok bence.sonuçda bu ay life ödemelerini quiz yapıyordu,1k$ a yaklaştı en son hatırladıgım hatta ama sonra kesildi.bu sorun çözülene kadar life ödemeleride devam etmez.
bankaya geçmiyolar acaba webmoneye geçerlermi parayı onunda nasıl kullanıldığını bilmiyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.