Life Network Aralık ayı kazançları Ocak ayı ödemeleri

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Bekleye bekleye bi hal olduk tahminim perşembe günü paralar yatar

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

Bana life yerine quiz gonderdi parayi anlamadim hicbisey ne olucak boyle iyice karistirdilar ortaligi

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

arkadaşlar Rusya ile paypal arasında sorun giderek büyüyor görüyonuz dün Quiz e neler yaptılar.. inşallah sorun bir an önce düzelir.. bence bundan sonraki ödemeleriniz webmoney veya bankadan alın paypal çok sıkıntı artık..

arkadaşlar konu hararetliyken burdan sorayım. bu banka ödemesi için min 100$ her kanal için ayrı ayrı mı düşünülecek yoksa toplamı yeterlimi? 100 $ geçende oluyor geçemeyende, hepsinin toplamının 100 $ ı geçmesi yeterlimi

arkadaşlar konu hararetliyken burdan sorayım. bu banka ödemesi için min 100$ her kanal için ayrı ayrı mı düşünülecek yoksa toplamı yeterlimi? 100 $ geçende oluyor geçemeyende, hepsinin toplamının 100 $ ı geçmesi yeterlimi

evet toplamı 100$ geçmesi yeterli

Life paralarını sıkıntısız çekeriz inş Paypal güven kaybı yaşattı

Quiz gibi ödediği gün banka hesabımıza geçse,bunlar ödedikten 3 gün sonra hesaba geçiyor.İnş. ödemeleri quiz yaparda hemen alırız.

Bu ay alırsak aldık paypaldan ödemeleri,bundan sonra paypal hesaplarına Elveda banka ve diğer yöntemlerle devam bu ne arkadaş partner stresi kanal stresi adsense stresi ömrümüz gitti aralık ve ocakta...

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] o kadar yazdık ödeme yöntemini değiştirin diye lifea değiştirmediler bide paypal bloke koyarsa suçu atarım lifea o kadar yazdım dedim bak paypal sorun sen benim paramı bankaya öde yok dedi geçti dedi işine gelmedi şimdi görecem ben onları :)

Freedom bekliyorum life bekliyorum quiz bekliyorum mn bekliyorum (1 haftasi daha var onun) sabır sabır nereye kadar :D

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Paypal sahtekarlığı life ödemelerinde olmaz umarım. Ben inanmıyorum kaynağın partnerler olduğuna tamamen paypal kaynaklı.

bankaya geçmiyolar acaba webmoneye geçerlermi parayı onunda nasıl kullanıldığını bilmiyorum

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] o kadar yazdık ödeme yöntemini değiştirin diye lifea değiştirmediler bide paypal bloke koyarsa suçu atarım lifea o kadar yazdım dedim bak paypal sorun sen benim paramı bankaya öde yok dedi geçti dedi işine gelmedi şimdi görecem ben onları :)

hiç sorma,adamlar tatil yapıyor diye biz geç kaldık degiştirmeye.sanki tatil yapan biziz :) quiz-paypal sorunu çözülmeden life dan para gelme ihtimali yok bence.sonuçda bu ay life ödemelerini quiz yapıyordu,1k$ a yaklaştı en son hatırladıgım hatta ama sonra kesildi.bu sorun çözülene kadar life ödemeleride devam etmez.

hiç sorma,adamlar tatil yapıyor diye biz geç kaldık degiştirmeye.sanki tatil yapan biziz :) quiz-paypal sorunu çözülmeden life dan para gelme ihtimali yok bence.sonuçda bu ay life ödemelerini quiz yapıyordu,1k$ a yaklaştı en son hatırladıgım hatta ama sonra kesildi.bu sorun çözülene kadar life ödemeleride devam etmez.

webmoneye geçin desek ? onunda nasıl kullanıldığını hiç bilmiyorum

paypal odemelerinde sorun oldugunu nerden ogrendiniz acaba ?

çok basit kardeş... burada bilen arkadaşlar var onlardan rica edersen sana anlatırlar eğer bulamazsan kimseyi pm gönder bana

bankaya geçmiyolar acaba webmoneye geçerlermi parayı onunda nasıl kullanıldığını bilmiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri