bütün kanallarda blocked yazıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar tam olarak ne yazıyor ve hangi maile yolluyorsunuz, cevap vermeleri ne kadar sürüyor ?
Hi,
My finalized payment how much. ?
My paypal: xxxx
Cevap verme süreleri 10 dakika sürdü
attıkları excel dosyası hangi ayın kazançları blocked yazanlar 1 ay geçmi ödencek
Bir dashboard vardı ne oldu o?![]()
Life az değilsin sen ya
![]()
attıkları excel dosyası hangi ayın kazançları blocked yazanlar 1 ay geçmi ödencek
sözleşme mailini mi kastediyorsunuz paypal mailini mi? birde hocam life support maili neydi?
O mail kapatıldı. Sorun orada. Neyse ulaşamicam ben bu şahıslara. Kapatılmayan kanalın maillerine de cevap vermiyorlar. Skype da aynı şekilde.
adamlar tatilden zaten 12sinde çıktı ödemeyi bankaya istiyoruz aralık için geç diyo önceden yazıyoruz otomatik mesaj atıyo. Zorluyorum şuan hala diyo aralık için geç. Bir ton para kesicek paypal. Ne biçim iş yapıyo bunlar.
Aynı dert bende de var . Sanki değişseler ellerine yapışacak ya![]()
![]()
3 Gündür maillerime cevap vermiyorlar![]()
Bu gün ödeme yöntemini değiştirmek istediğimi hemen değiştirdiler.
Bankaya degistirmek isteyenler bu sizin sucunuz, 29 aralikta dashboardi getirmediniz, 12sine kadar tatil yaptiniz bu sebepten dolayi bu aylik insanlara yardim etmeniz gerekiyor diye mail atin. Paypal odemelerinizde bozuk hata cikarsa nolacak falan diyin. Alttan almayin, bi sure sonra kabul ediyor ben daha bugun degistirdim bi kac kanalimin odemesini bankaya.
Ayrica kanallarinin listesinde blocked yazanlar o blocked 1 ay gecikmeli odenecek demek oluyor.
Geçen ay blocked yazıyordu bir kanalda normal zamanında ödendi. Biraz keyif işi sanırım bunların ki![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.