02.02.2015 Güncel Haber
29.01.2015 Güzel Haber
Olası soruları şimdiden cevaplandırayım;
Aralık kazancı blockedli ödemeleri için şubat 20 de tekrar mail atıp bilgi almalısınız, sıkıntı çıkarmazlarsa şubat 20 mart5 arası alırsınız.
Kasım ayının blockedli kazançlarıda şubat 20 de mail atıp bilgi alın eğer sıkıntı çıkarmazlarsa ve atıcaklarsa ocak20 şubat5 yapılır
Life'ın en son facebook durumunda banka limitinin 100$ a indirildiği söylendi.
Ödeme yöntemi değiştirmek için Life network'e:
Ödeme yöntemlerinizi en geç o anki ayın 15 ine kadar değiştirebilirsiniz, yoksa bir sonraki aya atar.
We are solving PayPal problem right now. Don't worry, this week all will be fixed and your money will be available.
29.01.2015 Güzel Haber
Arkadaşlar aralık kazançları muhtemelen 15 inde kesinleşecektirGood news guys!
October terminated channels and November terminated channels will be paid (with a little correction for some channels only) till 15.02
Thanks for your trust.
Olası soruları şimdiden cevaplandırayım;
Aralık kazancı blockedsiz Ödemeleri ocak 20 ile şubat 5 i arasında yapılırBlocked yazanlar için fazla bel bağlamayın ( google atmıyor vs diyebilirler)
Blocked yazmayanları %90 alıcaksınız
blocked yazmayan kasım kazancımı ocak 4 de bankama aldım, sadece 1 topluluk vardı kanalda ve kanal açıktı
Aralık kazancı blockedli ödemeleri için şubat 20 de tekrar mail atıp bilgi almalısınız, sıkıntı çıkarmazlarsa şubat 20 mart5 arası alırsınız.
Kasım ayının blockedli kazançlarıda şubat 20 de mail atıp bilgi alın eğer sıkıntı çıkarmazlarsa ve atıcaklarsa ocak20 şubat5 yapılır
Life'ın en son facebook durumunda banka limitinin 100$ a indirildiği söylendi.
Ödeme yöntemi değiştirmek için Life network'e:
yazmanız yeterli olucaktır sonrasında size şablon göndercekler.Hi i want to change my payment method
Ödeme yöntemlerinizi en geç o anki ayın 15 ine kadar değiştirebilirsiniz, yoksa bir sonraki aya atar.
Konuya Life ödemeleri ile ilgili sorun problemleriniz varsa belirtin, konu dışı muhabbette bulunmayın lütfen, vakit oldukca cevaplarım.
Sizler için üşenmedim konuyu hazırladım, umarım beğenirsiniz.
Umarım herkez istediğini alır.Sizler için üşenmedim konuyu hazırladım, umarım beğenirsiniz.
Son düzenleme: