Life Network Aralık ayı kazançları Ocak ayı ödemeleri

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
bana niye öyle dedilerki aralık için zaman geçti isterseniz ocağı bankaya yaparız dediler bunu yazdılar

Hello

Sorry to late to change it for December, but we can do it for January? ;)

Best regards

Your LIFE NETWORK support
Registration form: http://lifentw.com/join
FAQ: FAQ

ALL THE LATEST NEWS: https://www.facebook.com/lifentw

biçok arkadaşla öyle söylemişler.kimdi hatırlamıyorum ama paypalı banka olarak degiştirmek isteyen bi arkadaşa bana söylediklerini söylemişler.bende ondan duyunca mail attım yoksa forumda biçok arkadaş senin söyledigin cevabı aldıklarını söylemişti daha önce.bende attıgım mailda bunu özellikle belirtmiştim işte panel gelicek kendiniz degiştirirsiniz filan demişsiniz bi arkadaşıma ama panel bu aya nasılsa yetişmez siz benim ödemeyi bankaya çevirin bi zahmet dedim onlarda haklısın bu ay yetişmez panel,paypalınla birlikte banka bilgilerini at 20/21 ocakta ve degiştirelim dediler.attıgım mailda paypalı vermemişim,sadece ödeme yöntemimi degiştirin diye banka bilgilerini atmıştım.hangi paypalı banka yapacaklarını söylemeden nasıl degiştireceklerse :D

demin mail attım aralık ödemelerini bari değiştirmiyosunuz. şimdiden ocağı değiştirin diye bilgileri koydum. bakalım ne olacak belki yanlışlıkla aralığıda bankaya yaparlar :D

biçok arkadaşla öyle söylemişler.kimdi hatırlamıyorum ama paypalı banka olarak degiştirmek isteyen bi arkadaşa bana söylediklerini söylemişler.bende ondan duyunca mail attım yoksa forumda biçok arkadaş senin söyledigin cevabı aldıklarını söylemişti daha önce.bende attıgım mailda bunu özellikle belirtmiştim işte panel gelicek kendiniz degiştirirsiniz filan demişsiniz bi arkadaşıma ama panel bu aya nasılsa yetişmez siz benim ödemeyi bankaya çevirin bi zahmet dedim onlarda haklısın bu ay yetişmez panel,paypalınla birlikte banka bilgilerini at 20/21 ocakta ve degiştirelim dediler.attıgım mailda paypalı vermemişim,sadece ödeme yöntemimi degiştirin diye banka bilgilerini atmıştım.hangi paypalı banka yapacaklarını söylemeden nasıl degiştireceklerse :D

zorluym ben en iyisi onları siz tatildeydiniz değiştiremedik lütfen değiştirin çok kesinti olacak falan diyim :D

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] abi ben 1 kac gun once sıkıntısız bankaya cevırdım 2 tane kasımdan blocklu kanalımı birşey demelediler değiştirdiler, parayı alcammı dedım 20 sinde yaz dediler
tahminimci bir %10 kırpıcaklar.

Arkadaşlar tl hesabi oluyormu yok sa dolar hesabımı açacağiz

Benim kanalım ocakta kapandı şimdi aralık kazancını alabilecekmiyim bloke falan yoktur umarım umarım yada 1 ay gecikmeli mi life mesaj atıp sormanın anlamı varmı?

demin mail attım aralık ödemelerini bari değiştirmiyosunuz. şimdiden ocağı değiştirin diye bilgileri koydum. bakalım ne olacak belki yanlışlıkla aralığıda bankaya yaparlar :D

no problem diye mesaj attılar. değiştimi yani :D

Üstadlar life de ödeme şekli nasıl değiştiriliyor acaba ? Paypaldan WebMoneye geçmeyi düşünüyorum da.Bilenler yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri