- Web sitesi
- www.sencene.com
Konunun başlığı hatalı olduğu için heyecan yaptınız galiba. Life ödemeleri 2-5 Şubat arasında yapacak.
10 şubatı bulur o Psi dediydi dersiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konunun başlığı hatalı olduğu için heyecan yaptınız galiba. Life ödemeleri 2-5 Şubat arasında yapacak.
kasım blockede olan paramı ve ne zaman ödeyeceklerini sormuştum. pazartesi sabahı mail atmışlar blockeli kanallarımın listesini excel halinde göndermişler ve "Yes, this will be paid next time" yazmışlar
Hangi ayin 26 sinda gereken odemeyi aldiniz da simdiden kiyameti kopariyorsunuz?
wallaha hocam normalde dememe gerek varmı bilmem de . şu tarihe kadar life en kötü tek haneye ödeme yapardı . haa siz bilmem kaç hane alıonuz bu tarihte ödeme zamanını sallamıonuz onu bilmem de . insanlar tedirgin olmakta haklı gibi . ayın 27 si oldu ve 1 kurus ödeme olmadı . cvp ta yok . ee ne yapsınlar olmasınlar mı .
kardes=hoca olarak değiştirildi abide olabilirdi . yaşı büyükmüş bakmadan yazdım . saygısızlık algılamayın [MENTION=12164]nescafe3in1[/MENTION]
Yasim 18 arkadasim demek istedigim ben life ile calisigimdan beri odemelerimi 5-6 arasi aldim bi bu ay gecikti o da 1inde zaten yollamislar benim banka geri yollamis tekrar yolladilar geldi
demem o ki daha 26sindayiz 9 gun var odeme yapmalarina simdi bunu tartismanin hic manasi yok ha 5-6 si odemeler gelmedi istediginizi yazabilirsiniz.
Arkadaşlar Life'ta panel var mı?
Blocked yazan kanalları nerden görebiliyoruz?
10 şubatı bulur o Psi dediydi dersiniz![]()
Haklısın bulabilir. Ben 7 Şubat'ta aldığımı hatırlıyorum.
Bundan sonra başlıklar Ocak Kazançları Nisan Ödemeleri şeklinde atılsın.
Geçen ay 26 sı veya 27 sinde aldığımı çok iyi hatırlıyorum.. Bu ay hakikaten bunlarda gecikti..
Geçen ay yıl sonu nedeniyle erken dağıttılar. Öyle yapacaklarını Facebook'tan duyurmuşlardı zaten.
Ondan önceki aylarda da öyleydi hatta 25 inden erken alanlar oldu diye hatırlıyorum.![]()
18inde aldığım oldu 3 ay önceydi sanırım.
1xx WM ye geldi arkadaşlar yanlışlıkla quiz forumunu karıştırdım:-D
Mobil
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.