Life Network Aralık ayı kazançları Ocak ayı ödemeleri

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
bu gün lifeye bağlı kanalıma 3. telif ihtarı aldım ve 7 gün sonra kanalım kapanacak, acaba ocak ayı ödemesini ne zaman alırım?

life network geri dönüş yapan bir mail adressi verebilir misiniz arkadaşlar ?

buna mail atmaya çalışınca sorun çıkıyor hocam gmailde

HTML:
Delivery to the following recipient failed permanently:

[email protected]

Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain lifentw.com by aspmx.l.google.com. [2a00:1450:400c:c05::1b].

The error that the other server returned was:
550-5.1.1 The email account that you tried to reach does not exist. Please try
550-5.1.1 double-checking the recipient's email address for typos or
550-5.1.1 unnecessary spaces. Learn more at
550 5.1.1 http://support.google.com/mail/bin/answer.py?answer=6596 bf4si3433219wib.34 - gsmtp

buna mail atmaya çalışınca sorun çıkıyor hocam gmailde

HTML:
Delivery to the following recipient failed permanently:

[email protected]

Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain lifentw.com by aspmx.l.google.com. [2a00:1450:400c:c05::1b].

The error that the other server returned was:
550-5.1.1 The email account that you tried to reach does not exist. Please try
550-5.1.1 double-checking the recipient's email address for typos or
550-5.1.1 unnecessary spaces. Learn more at
550 5.1.1 http://support.google.com/mail/bin/answer.py?answer=6596 bf4si3433219wib.34 - gsmtp

[email protected] ye mi atıyorsun kardeş öle gözüküyor,[email protected] a atacaksın

Son düzenleme:
Bu siralar odeme yapmadiklari kisilere bilerek cevap vermiyorlar. Para odenmesi gereken mailimden yaziyorum cevap yok, farkli bi mailden yaziyorum hemen cevapliyolar.

bende ondan şüphelendim hocam, şimdi farklı bir mail adresinden aynı konuyu sordum bakalım cevap gelecek mi

bende ondan şüphelendim hocam, şimdi farklı bir mail adresinden aynı konuyu sordum bakalım cevap gelecek mi

Odemeyle ilgiliyse cevap vermeyebilirler. Farkli biseyler sor, ornegin dashboard ile ilgili. Odemeleride bi kac gune tamamlarlar ama cook uzattilar bu ay nerdeyse bi sonraki odeme donemi geldi.

Bende alamadim, alamayan bi kac arkadasim ve bi cok vietnamli falanda var. Bu ay iyice cilkini cikarttilar. Banada maille bugun son hepsi tamamlanicak demislerdi hala bi hareket yok.

Ben gelen giden yok dedim net bankacılıgından usd hesap görüntüsü attım,cevap atmadılar birdaha attım aynı mesajı bugün demişler ki ;

Please check next week. It takes time to reach your account

Neymiş efendim 1 hafta beklicekmişiz,para zaten 2-3 günde gelmesi lazım hesaba,afedersiniz de çok şeref yoksunu olmaya başladı bunlar,bizi bekletmekten başka birşey yapmıyorlar ve bilerek yapıyorlar life ın canı cehenneme!

bana da paypal hesabınıza tanımlı kartla ilgili problem var dediler, isterseniz başka hesaba gönderelim dediler, yeni paypal hesap açtım buna gönderin dedim bu sefer de önümüzdeki hafta yapıcaz dediler.
ilk mesajları da inandırıcı gelmedi ama sırf onu bahane etmesinler diye yeni hesap açtım
önümüzdeki hafta inşallah yaparlar..

"not: aralık açık kanal ödemesi."

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri