Life Network Bayiliği Alsak Ne Dersiniz?

azat_usta

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ustanetwork.com
Selamun Aleyküm,

Daha öncede söylemiştim, bir çok firmayla görüşüyoruz, bayilik için hepsinden aldık neredeyse ancak en iyilerini paylaşıyoruz. Şuanda Life ile anlaştık ve bir kaç işlem kaldı, size sunacaz inşAllah ama yinede fikrinizi alalım.

LÜTFEN AMA LÜTFEN DEMEYİN SİZDE ÇOK OLDUNUZ KAÇ PARTNERLİĞİNİZ VAR DİYE, UĞRAŞIYORUZ ALMAYA ÇALIŞIYORUZ. VE BİR ÇOĞU SADECE KENDİ KANALLARIMIZ İÇİN ALINDI.

Başvuru şartları yalnız yine aynı kanalacak, herşey aynı olacak. Desteğinizle sorunlarınızla yine ilgilenicez.

BU ARADA LİFE İLE GÖRÜŞÜRKEN BİRŞEY DAHA ÖĞRENDİK BİLİNİYORMU BİLMİYORUM. ÇOK YAKIN ZAMANDA LİFE'DA DASHBOARD(PANEL) SİSTEMİ GETİRECEK.

Değerli yorumlarınızı esirgemeyin. Ama gerçekten kanal bağlıycaksanız yayınlıycaz, yoksa forumda boşuna yoğunluk olmasın

Hayirli olsun diyleim akilli bir girisim olmus ama istikrar sart. Kanal baglamasina baglar millette öyle bir hafta sonra kanallar geri atilacaksa hic bir anlamiy yok yani life yerine size neden baglasin millet kanalini, size kanal baglamanin avantaji ne olacak?

Life al hocam . Sahsen daha sizin bayiliklere kanal baglamadim ama buna baglarim . Sartlarda uygun olsun hocam . Bos kanal olmasin ama her kategoriyede hitap edin.

Life almanız iyi olacaktır.Şu anda Quiz ve Life benim en güvendiğim patnerler.Dashboard gelmeside iyi olur o zaman Quizede panel geliyor demektir. :)

Referralden mi bahsediyorsun? Cunku bi sure once sordugumda bana henuz bayilik vermediklerini soylemislerdi.

Her türlü içerik alacak mısın peki? Biliyorsun artık dizi film çizgi filmi atıyor Life.

life a kanal bağlıyoruz bugun yarın atıyor. hayır ıcıne dızı fılm atsam tamamda bı sey attıgımız da yok aynı kanal dumduz duruyor pat attı nedensız. bu sorunu çözmeyı başarabılırsen dırek lıfe yerıne sana başvururum

Referralden mi bahsediyorsun? Cunku bi sure once sordugumda bana henuz bayilik vermediklerini soylemislerdi.

Ref değil hocam, link aynı olacak sanırım, şuanda dashboardını bitirmeye çalışıyorlar bu şekilde biz özel olarak konuştuk kendileriyle, Hub bayilik şartları ne gerektiriyorsa o olacak. Panelin bitimine daha var. Zamanı biliyoruz ama önceden nabız yoklayalım dedik.

Şartlar aynı olacak sanırım yine bir ayda en az 2k görüntülenme vs kesinti oranıda aynı şekilde değişmeyecek. Biz panel bitince panlden başvruları vs görüp işlem yapabiliyoruz (öyle dediler) daha panel bitmediği için direk network konusu açmadım. Bitmesi yada bitmesine yakın yayınlanır.

life a kanal bağlıyoruz bugun yarın atıyor. hayır ıcıne dızı fılm atsam tamamda bı sey attıgımız da yok aynı kanal dumduz duruyor pat attı nedensız. bu sorunu çözmeyı başarabılırsen dırek lıfe yerıne sana başvururum

Eğer kanalınız eklendikten sonra sabit kalıyorsa bu sıkıntı hocam, Benim uzun süre önceki kanallarımı atmadılar. niye izlenimleri vs hep değişiyor. Dizi,film, çizgi film kanallar. Bir yerde bi sorun yapıyorsunuzdur. Gerçi paneli görmedende net birşey dinelemez

Life zaten sorunsuz bir firma o yüzden aracıyı kimse tercih etmez diye düşünüyorum,en azından şimdilik pek gereği yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri