Life Network Dashboard Girişi

bendede girmiyor bide döviz hesabını eklemem lazım ne yapmam gerekiyor

yahu kanalların hepsini bir arada göremedikten sonra ne anlamı kaldı ki bu dashboardun.

aynı paypala kayıtlı birsürü kanalım var ama tek kanal gözüküyo ben bunun ödeme yöntemini nasıl değiştiricem tek tek hepsine giriş mi yapıcam ?

Mail atıyorum dün kurnazlar öyle bir şey yok diyorlar. Karışmış flan diyolar. :) Bugün partnerleri birleştiriyorlar. :)

aynı paypala kayıtlı birsürü kanalım var ama tek kanal gözüküyo ben bunun ödeme yöntemini nasıl değiştiricem tek tek hepsine giriş mi yapıcam ?

Eyvah eyvah hepsini bir yere toplamamışlarmı yani. Bittik o zaman yine..

Sorry your account had not signed up with quizgroup

Girilmiyor life dashboard olarak

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

her kanalı ayrı ayrı dasborda birleştirmek gerekiyor. ama burda bitmiyor bide her kanalın profil bilgileri eksik yani yok. tek tek birde o bilgileri yazmak gerekiyor. ödeme değiştirme hata veriyor. kanalın life bağlantısını kaldır diyor. bi iş yapıcaksınız madem adam gibi yapın. yoksa hiç bulaşmayın

bir japon atasözü der ki, ÇALIŞIYORSA KURCALAMA kimsenin dashboarda ihtiyacı yoktu ne güzel geliyordu paralar mail atarak her sorunun cevabı alınıyordu ne gerek var:(

Ben giriş yaptım lakin profil bilgileri boş, ve üstte profil resminin yanında undefined yani tanımlanmamış yazıyor.. Ne yapıcaz şimdi halledebilen var mı?

Life a tüm kanallarımın ödemelerini paypaldan webmoneye aktarılmasını istemiştim onlar da cevap olarak hepsini dashboard üzerinden yapın diyor ...
[FONT=Times New Roman,serif][FONT=Helvetica,sans-serif]Hello[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman,serif][FONT=Helvetica,sans-serif] [/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman,serif][FONT=Helvetica,sans-serif]All payment account changes you have to make trough your dashboard only. [/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman,serif][FONT=Arial,sans-serif]http://join.quizgroup.com[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman,serif][FONT=Helvetica,sans-serif]Sorry [/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman,serif][FONT=Arial,sans-serif]Best regards[/FONT][/FONT]

Profil bilgilerine kanalın bilgileri yerine kendi adımı vs girdim inş sıkıntı olmaz.. Yine sözleşme istememiz gerekiyor sanırım yolladım. Channels kısmında onaylı görünmüyordu

Son düzenleme:
birleştirmeyi nasıl yapacağız beyler? benim quiz kanalların dashboardına nasıl ekleyeceğim.

Life a tüm kanallarımın ödemelerini paypaldan webmoneye aktarılmasını istemiştim onlar da cevap olarak hepsini dashboard üzerinden yapın diyor ...
[FONT=Times New Roman,serif][FONT=Helvetica,sans-serif]Hello[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman,serif][FONT=Helvetica,sans-serif]All payment account changes you have to make trough your dashboard only. [/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman,serif][FONT=Arial,sans-serif]http://join.quizgroup.com[/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman,serif][FONT=Helvetica,sans-serif]Sorry [/FONT][/FONT]
[FONT=Times New Roman,serif][FONT=Arial,sans-serif]Best regards[/FONT][/FONT]
Hocam peki tum kanallaei tek dashboardda toplamak munkun mu? ;bunu nasil yapabiliriz. Ek olarak 30$ odrme siniri her kanal icin mi olacak dashboard gelince yoksa kanallarin toplami icin mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri