Life Network Duyurusu

• Kullanıcı KaanYGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

KaanYGT

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kadinvebayan.com
Arkadaşlar az önce facebook sayfası üzerinden gelen soruları sanırsam toplu cevap niteliğinde olan bir metin paylaşmış

"..my account got one copyright strike from youtube, previous i still can upload video longer than 15 minutes even my account got one copyright strike, but this morning when i want to upload, i noticed, i can't again upload video longer than 15 minutes"
- It's true. Google did some changes with it: now, if you receive a warning, you don’t have option to upload content longer than 15 min.
PS: "May 14, 2015, YouTube has updated their view counter and there is about 24 hour delay before views show up on the counter beside the video."

anladığım kadarıyla telif topluluk gibi kanalın kötü duruma düşmesi neticesi +15 dakika kapanmaları ile ilgili onlarla alakalı olmadığını gg güncellemesi olduğunu felan yazmışlar..

Artık tek telifte +15 gidecekmiş :/ Vatana millete hayırlı olsun.. Bisürü çöp kanal :(

quizde gitti bile hatta onaysız olupta sorunsuz kanallarında gitti.

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] what problem? Why do you mock? This pays It is very important to us you know..

If you have the possibility to please June closed channels pay..

can you do us serious description?

ben ciddi açıklama yapmaını bekliyorum.. herkes razı oldu Quize.. trilyonları iç etti adamlar. şimdi de dalga geçiyorlar. [MENTION=9676]cloudenq[/MENTION] postunu editle hocam o cevabı herkes gibi ben de biliyorum amacım konuşturmak.. resimi kaldır..

edit: adamlar ara ara foruma girip nabız yokluyorlar başka yaptıkları hiç bir şey yok...

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] không trung thực :mad: ulan bide 60 yasında olcan dede..

Sen bi Aksaray'a gel gardaş.. [MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 39 (23 üye ve 16 misafir)
yigit1907*, Doqal, uniquehero, h4ck4n, C3LL0C4N, Hamanji, hedefyoutube, jumana, developerman09, TuKeNeCeGiZ, alptug1, jakabvo, LooKTeri, benmistik, wildwood, madjal, niksiz22, NaMLu, Whisdropper, king10, ferhatcevik, Life Network

ne yazıcak bakalım okuduğuna göre konuyu

beyler saçma sapan şeyler yazmaya devam ederseniz bu adam sizi şeyine bile takmayacak ciddi bir soru sordum afk şu an cevap yazacak ama siz böyle şeyler yazmaya devam ederseniz arada kaynayacak buna da cevap vermeyecek

[MENTION=15171]Katip[/MENTION] bi dalga geçsin 2 video sallasında gör adamlığını life ın karaktersiz insanlardan beklentiniz olmasın adamlar sokacagını soktu dahada itelemesin dalga geçerek laf vermeyin şu velede
[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] Does your mother live? Do you love your mother? If you love your mother stop kidding peoples? It's okay?

Son düzenleme:
[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] yeter milleti kafaladığın ismini açıkla bu adam lifede yetkiliyse ben köprüden aşağı atlarım yetkilinin işi gücü buralarda takılacak

Çocuk musunuz arkadaşım siz. Hala annesiyle ilgili laf ediyorlar adama. Sizin bu ciddiyetsizliğiniz yüzünden adam akıllı cevaplar alamıyoruz. Bi susun da doğru düzgün konuşalım.

Görende bi tek siz kazanıyorsunuz bi tek siz para kaptırdınız sanacak.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri