İnş yapılır abi lifeda o kadar kanalım var![]()
Hepimizin temenisi o yönde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İnş yapılır abi lifeda o kadar kanalım var![]()
hocam facebook sayfalarında yazdıklarına göre 1-7 aralık arası çok nadiren çalışacaklarını belirtmişler. Rusya'daki bir tatilden dolayı sanırım. Bence yarın ödemesi gelmeyen herkesin ödemesi yollanır.
Deme öyle deme kalbimize indirmeİlk defa böyle birşey yapıyorlar. Belki de ödemelerimiz yapılmayacak
Deme öyle deme kalbimize indirme![]()
[MENTION=13872]Psi[/MENTION] daha yazmamışsın :d ne gelen var ne giden ..
edit ask sarkısıymış
---------- Spam Engelliyici 11:41 ---------- Önceki Mesaj 11:25 ----------
Paypal ödemesini alamayan kimler var galiba bloke yedik
Bloke degil odeme alacaginiz hesaplarla(banka,paypal,webmoney) ilgili sorunlar olmus oyle diyolar. Buyuk ihtimalle yetistiremediler bahane buluyolar iste. Oderler bugun geri kalanlari.
faceden mı yazdılar yoksa maıle mı sana yazdılar
Facebook. Maillere cevap vermeye basladilar mi henuz bilmiyorum. Cevap alan olursa buraya yazsin, skype dahi acmadilar cunku daha.
Bunlar bizimle dalgamı geçiyolar ya. Üzgünüz ödeme yapamıyoruz falan.
Your paypal massage
We're sorry, but we can't send your payment right now.
Can you resolve it?
Best regards
Your LIFE NETWORK support
abicim facede herhangi bir paylaşımları yok sadece mesajlara yanıt vereceğiz demişler .. herhangi, bir bilgi yok facede
Will resolve it soon. Mostly it's not up to us, but partners has problems with the payment accounts.
tamam gördüm bu herhaldwe![]()
hayır paypalda hiç bir sorun yok
Daha dün sorunsuz ödeme aldım yaw nationdanparayıda banka hesabına talimat verdim hatta
[MENTION=13872]Psi[/MENTION] ne bahtsızsız biz la
![]()
evet bi ekran görüntüsü yollamışlar kırımızı yazılı. Paypalda onaylı niye böyle bi sorun oldu ben anlamadım.
---------- Spam Engelliyici 12:20 ---------- Önceki Mesaj 12:17 ----------
ya valla sorma paypalda sorun yok niye böyle yapıyolar anlamıyorum.
Paypalla konus hocam belki bi sonuc cikar. Kirmizi yazi nedir ne degildir bilmedigimden dolayi baska bi tavsiyede bulunamiyorum. Webmoney yada farkli paypal hesabinada almayi deneyebilirsin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.