bende 2 ihtar yedim partnerden atıldım geçen ay geçen ayın sonunda paranın yarısını aldım diğer yarısını bu ay ödemeleri gerekmiyomuydu ? kanal açık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kuveyttürkten dolar hesabımı açtınız öyle yatıyor mu?
Son 1 saat hala yatırmadılar
yatırmazlarda bu saate nadiren parasını alanlar var .. bide cumartesi pazar tatili yaparlarpazartesi ancak durum beli olur
yatırmazlarda bu saate nadiren parasını alanlar var .. bide cumartesi pazar tatili yaparlarpazartesi ancak durum beli olur
facebook sayfalarında 7sine kadar burda tatil ama ödemeler 5 inde bitecek merak etmeyin diyen onlar. Ben onlar yüzünden ödemeleri geç yapıcam kendimi ona göre ayarlamışım yapılan işe bak.tatil bitişi 7siydi zaten,ondan önce gelmezler![]()
o zaman 5 inde biticek ödemeler diye söylemicekler insanlara. çekiyorum bütün kanallarımı inş kabul ederler.
29 ekimde kapanan kanalın ödemesini bekliyorum 4 haneli normalde kapanan başka bir kanalımın oda 4 haneliydi sorunsuz öteki aya paypala yapmışlardı ödemeyi niye böyle oldu anlamadım,bunlarda cıvıtıyor bilerek.
Hocam daha oncede yazdim. Ekim kazancini bekliyorsan bu ay alamazsin. Ekim kazancini alabilmen icin kanalinin Kasim ayi icerisinde kapanmis olmasi gerekiyordu. Seninki 29unda kapandigi icin bu ay odemezler.
Tamam hocam bekleyecez artık,bu ayın sonundamı yaparlar oteki ay mı ?
29 ekimde kapanan kanalın ödemesini bekliyorum 4 haneli normalde kapanan başka bir kanalımın oda 4 haneliydi sorunsuz öteki aya paypala yapmışlardı ödemeyi niye böyle oldu anlamadım,bunlarda cıvıtıyor bilerek.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.