Life Network Ekim Ayı Kazançları Kasım Ödemeleri 2014.

Hocam Ekim kazancini bu ay alamazsin tabiiki. 23unde kapanmis Eylul odemeni zamaninda yapmislar. Ekimi 1 ay sonra alacaksin cunku kanalin Ekim icerisinde kapanmis. Eger Kasim icinde, 15 i civarinda falan kapanmis olsa Ekimide normal vaktinde alirdin.
[MENTION=12293]Merth46[/MENTION] Bu durum senin icinde gecerli hocam.

Biliyorumda hocam ne biliyim kapanan kanalın ödemesini aldım diyince arkadaş bende umutlandım :)

Odeyemezler. Banka odemesini 1000$ uzeriyse yapiyorlar. Sen kazancini onumuzdeki ay sonu paypala alacaksin hocam.

Bu şekilde 500 doları bankaya alan arkadaş da vardı. Mail atıp sorunca yollamaya çalışacağız dediler hocam. Bir şekilde yollasınlar da banka paypal sorun değil.

saat oldu akşam 17.20 hala ödeme bekliyoruz olcak iş değil ya. Banka ödemesi beklesem tamam dicem. Paypal bu.

Ekimi almış kasımda kapanan kanalın banka ödemesini.

Tamam hocam iste kanalin Ekim kazanci ama kanal Kasim'da kapanmis. Seninki Ekimde kapanmadi mi? Ekimde kapandigindan dolayi Ekim kazancini erken yapamazlar. Kasimin 10undan sonra falan kapanmis olsa sende alirdin odemeni bu ay.
[MENTION=13816]qcrrs22[/MENTION] Evet hocam onceden 500$ uzeriydi fakat 1000$ uzeri yaptilar onu bi kac ay once.

Tamam hocam iste kanalin Ekim kazanci ama kanal Kasim'da kapanmis. Seninki Ekimde kapanmadi mi? Ekimde kapandigindan dolayi Ekim kazancini erken yapamazlar. Kasimin 10undan sonra falan kapanmis olsa sende alirdin odemeni bu ay.
[MENTION=13816]qcrrs22[/MENTION] Evet hocam onceden 500$ uzeriydi fakat 1000$ uzeri yaptilar onu bi kac ay once.

Limit 1000 dolarken bir kerelik 500 dolar alan vardı hocam onu diyorum ben.

Eveet... Bugün Cuma olmasından mütevelli banka ödemelerinin bir kısmı Pazartesi'ye sarktı demek Geçmiş olsun .

Son düzenleme:
Onceki postlarinda 59 gun falan demissinde o yuzden sordum. Aciksa kanallar mail atip sor bakalim ne diyecekler.

bi kanalım var kapalı olan oda 320$ 500 altı yani onun için sordum. Hadi kapalı olanı geçtim açık olanı bile yatırmıyolarsa yazık günah verilen emeklere. Mailide attım cevap vermediler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri