Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
When can I expect the first payment and how do I get paid?
All payments are made every month during the period from the 20th to the 35th day of the month following the billing month. You can keep track of this earnings balance through your YouTube Analytics section. If you did not receive your payments, please contact the support service.
arkadaş adamların sitelerınde halen ayın 20 ila 5 kadar yazıor eminmisiniz bence değişme yok ödemelerde bana son gelen mailde altında herzamanki gibi Our payment period has been changed. Now it's from 20 till 05 for all types of payment methods. 17 kasımda aldım son mailmi yanı bence bır değişme yok
Ödemeler 1-5 Aralık arası yapılacakmış bilginize.
sana bunu kim söyledi? o banka ödemeleri olmasın .. yada senin kanala özel verilmş bir cevap olabilir
Bugün life ödemeleri yapabilir. Bugun yapmazsa da yarın ödemelere başlayacaklar
[MENTION=11550]wephizmeti[/MENTION]
bunun cevabini zaten verdim yukarida![]()
ben az önce kadınla konuştum kadın belki bugin ödemeye başlayacağız dediya sana mail atan calısanı yalan söylüyor yada kadin
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.