Life Network Ekim Ayı Kazançları Kasım Ödemeleri 2014.

ben de ilk defa partnerden ödeme alıcam. Tabi öderlerse. Heyecanla bekliyoz. Konuyu güncellediğim için kusura bakmayın

Bunlarda tam tersi ufakdan buyuge dogru yatiriolar ayin 2 sini bulur bizim odemeler

4 haneye yakın bi miktar bekliyoruz hala beklemedeyiz gelen giden yok

geçen hafta quiz kuyrugundaydık,son 2-3 gündür adsense,şimdide buradayız :D quiz,adsense paraları geldi çok şükür,sıra life da...bunlarda 25 inde başlarlar bence ödemeleri göndermeye.

Life tek haneli bir kanalın ödemesini göndermiş akşam akşam hayırdır inşallah.

Bu imza gelmeyen kanal için bir yetkiliyle bile görüşemedim hala. Defalarca yazdım cevap veren de yok. Gelecek aya ödemede bir sıkıntı olur mu bu şekildeki kanallar için. Bunu da geçtik bu insanlar neden sorulara cevap bile vermiyorlar?

kanalı bi kontrol ette hocam quizden gelmiş olmasın, bazen olabiliyor, bu gece başlar diye bekliyordum ama şimdiden başladıysa güzel bir haber bu

Yok hocam kontrol edemiyorum. Daha quiz ödemesi bekliyorsan life göndermesi garip geldi. Azdan çoğa doğru gidiyorlar galiba , kanal ID #.... Şeklinde yazdığı için kanal URL olmadığı için kontrol etme imkanım yok, belkide kapanan kanallardan birisi de olabilir.

Bu imza gelmeyen kanal için bir yetkiliyle bile görüşemedim hala. Defalarca yazdım cevap veren de yok. Gelecek aya ödemede bir sıkıntı olur mu bu şekildeki kanallar için. Bunu da geçtik bu insanlar neden sorulara cevap bile vermiyorlar?

hocam bir sistem hatası olduğu ve hiçbir problem olmayacağını bildirdiler

Bana bak dalga geçmeyin life ödeme göndermiş sevindim lan, 5 haneli hemde :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri