Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
10$ :dsabaha akdar gözüme uyku girmez arkadaşlar gelenler kaç haneli geldi acaba?
Beyler bu life quizzde paypal sınırı varmı ? 500 kanalada aynı paypalı versek sorun yaşarmıyız ?
Beyler bu life quizzde paypal sınırı varmı ? 500 kanalada aynı paypalı versek sorun yaşarmıyız ?
benim ödemem gelmedi..
şu an tek haneler yatıyor.
tamam hocam basarım o zaman basabildiğim kadarforumdaki life görevlisi tam aksine kanalları tek paypala baglayın,tektek ugraştırmayın demişti![]()
adamlar 3 gündür skypeye bile ugramıyor. Bana da yanıt gelmediGün içerisinde [email protected] eposta adresine mail atıp cevap alan oldu mu? Sabah paypalımı değiştirmek için mesaj attım hala cevap yok.
tamam hocam basarım o zaman basabildiğim kadarpeki paypal mesela 400 farklı kanala ödeme aldığımı görüp herbiri en aşağı100 200 dolar olrusa sorun çıkartmasın ?
deiğim işlem 100k tlye falan denk geliyorda hocam ondan sorayım dedim1 kanaldan 10k$ almanla,bu parayı 10 ayrı kanaldan arasında ne fark var hocam![]()
kaç hane acaba ustaKonuyu görünce paypala bir bakayım dedim ve sürpriz life ödeme yapmış gece gece sevindim şimdi inşallah hepinizinki yatar arkadaşlar kolay gelsin
3 hanelikaç hane acaba usta
deiğim işlem 100k tlye falan denk geliyorda hocam ondan sorayım dedim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.