hocam life da her kanalın ödemesi ayrı geliyo demi ?
bazen ayrı ayrı bazen de birkaç kanalın ödemesi aynı anda yapılır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ödeme falan gelmedi bana galiba bunlar da adsense gibi şans eseri kim gelirse ödeme yolluyorlar. Ayrıca geleceğine dair de ümidim yok. Ne destekten cevap veriyorlar ne ödeme var.
ödeme günü geçerse ve hala para gelmediyse o zaman umudunuzu kaybetmeye başlayabilirsiniz ama şimdi söylenecek şey mi bu hocam![]()
Hocam ben 23'ü gibi ödediklerini düşünüyorum son ödeme günü nedir ne değildir net değil millet de ödeme aldığı için haliyle sitem ediyorum neye göre gönderiyorlar. Umarım gelir ama yani bir sistemin günü tarihi belli değilse güven vermiyor haliyle ama elde bu var işte el mahkum.
partnerin tanıtım konusunda ödeme günü şu şekilde belirtilmiş :
http://www.ytpara.com/life-network/20884-life-network.html
Ödemeler bir sonraki ayın 20-30 arasındadır.
adsense ödemesini ben ilk gün aldım ama bugün,2-3 gün gecikmeli alanlar var.adsense dahi geç ödüyorsa,partnerlerin ayın x gününde ödeme yapıcaz demesi,verdikleri tarihte bütün üyelerin parasını o gün göndermeleri bence pek mümkün degil hocam![]()
Halen 2 hane mi devam ediyor? 4 hane alan var mı
3 haneli ödemelere başladılar mı acaba
Arkadaşlar izlenim sınırı kalkmıştı hani life'ta.Bize gelincemi kural koyuyor bu adamlar.
![]()
1 gecede sade bir insan 1000 kanal eklediği için kapatıldıArkadaşlar izlenim sınırı kalkmıştı hani life'ta.Bize gelincemi kural koyuyor bu adamlar.
![]()
Arkadaşlar izlenim sınırı kalkmıştı hani life'ta.Bize gelincemi kural koyuyor bu adamlar.
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.