Life Network Ekim Ayı Kazançları Kasım Ödemeleri 2014.

paypaldan bir sonuç çıkmaz konuştum .. hesabınızda herhangi bir sıkıntı yok karşı taraf müşteri hizmetiyle görüşmeli diyorlar [MENTION=13872]Psi[/MENTION]

Onlarin paypalinda sorun olsa o kadar millete nasil gonderdilerki odemeyi? Su ekran goruntusunde kirmizi olarak ne yaziyor?

quiz paypalla bi sorun yaşamıştı,sanırım bunlarında sorunu var paypalla.sizin hesaptan çok onlarda sorun var bence...

quiz paypalla bi sorun yaşamıştı,sanırım bunlarında sorunu var paypalla.sizin hesaptan çok onlarda sorun var bence...

zaten paypala konuştum hesabınızı inceledim herhangi bir sıkıntı yok .. size para göndermek istiyen kişide sorun var paypal adresinizi yazması yeterli para göndermek için onlarda hatta var dediylerdi :D

---------- Spam Engelliyici 12:36 ---------- Önceki Mesaj 12:33 ----------

Onlarin paypalinda sorun olsa o kadar millete nasil gonderdilerki odemeyi? Su ekran goruntusunde kirmizi olarak ne yaziyor?

sorun bendeyse dün nation nasıl ödeme yaptı o zaman .. :D wala mercu adamlarda sorun var musteri hizmetide hesabınızda herhangi bir sorun yok dedi

zaten paypala konuştum hesabınızı inceledim herhangi bir sıkıntı yok .. size para göndermek istiyen kişide sorun var paypal adresinizi yazması yeterli para göndermek için onlarda hatta var dediylerdi :D

---------- Spam Engelliyici 12:36 ---------- Önceki Mesaj 12:33 ----------

sorun bendeyse dün nation nasıl ödeme yaptı o zaman .. :D wala mercu adamlarda sorun var musteri hizmetide hesabınızda herhangi bir sorun yok dedi

Valla ortada bi sikinti var orasi belli. Bende banka odememi alamadim henuz. Dedigim gibi buyuk ihtimalle bunlar yetistiremedi simdide bahane buluyolar. Dedigin gibi farkli bi paypal ver bakalim ne olacak :D

Valla ortada bi sikinti var orasi belli. Bende banka odememi alamadim henuz. Dedigim gibi buyuk ihtimalle bunlar yetistiremedi simdide bahane buluyolar. Dedigin gibi farkli bi paypal ver bakalim ne olacak :D

git muşteri hizmetini ara sorun sende dedim daha cevap yok :D

bu nasıl iştir anlamıyorm paypalıma para gönderttim arkadaşımdan herşeyin ekran görüntüsünü yolladım müşteri hizmetlerini aradım problem yok sorun sizde dedim
Will try today later soon bunu yazmışlar

bu nasıl iştir anlamıyorm paypalıma para gönderttim arkadaşımdan herşeyin ekran görüntüsünü yolladım müşteri hizmetlerini aradım problem yok sorun sizde dedim
Will try today later soon bunu yazmışlar

ooo hayırlı işler baboş sana cvp geliyo bana cevabıda kestiler :D

bana da paypal'la ilgili bi' sıkıntı olduğunu söylediler ve ben de bütün hesaplarımın kazancı 1000$ aştığı için banka hesabına göndermelerini istedim. onlar da birkaç bilgi istediler. göndereceklerinden yine de pek emin olamıyorum.

Eee yuh artık ya kazançlarınıza bloke gelmiş yazdılar şimdi de yalan söylüyo bunlar

ben dedim sorun sizden kaynaklı bugün ödemem gelmezse ilgili yerlere şikayetimi belirtip hakkınızda şikayet konusu açacağım dedim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri