iamroquentin
Yasaklanmış
life online gözüküyo konuya cagıralım mı 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
life online gözüküyo konuya cagıralım mı![]()
life online gözüküyo konuya cagıralım mı![]()
iyi guveniyoruz ödememiz gelecek yila kalsin o zamangüven olayı farklı bir şey paranı zamanda almayı istemek farklı bir şey .. kadın ödemeni yapmıyorum filan demiyor 3-4 defadır bugun deneyeceğiz deneyeceğiz diyip geçiştiriyorlar ..
Skype de görüşüyoruz şimdi meşgul kendisi![]()
Öderse öder ödemezse ödemez tas attinda kolun mu yoruldu sanki. creative ve awedeki kalan paramla urfayi satin alirdim.![]()
bende fredomdaki paramla araba alırdımmn ve freedomda baya param kaldı bir yenisini yşamak istemiyorum walla
Öderse öder ödemezse ödemez tas attinda kolun mu yoruldu sanki. creative ve awedeki kalan paramla urfayi satin alirdim.![]()
Kıymayın HunterLord'averin parasını ulen
![]()
Bu işte başka bir şey varbu işte birşerler dönmüyorsa bende bi bok bilmiom
![]()
benim korkum bunlarında digerleri bloke koymaya başlamış olması.umarım yanılıyoruzdur![]()
benim korkum bunlarında digerleri bloke koymaya başlamış olması.umarım yanılıyoruzdur![]()
7 saat önce facebook sayfasından şunu paylaşmışlar ;
Tip of the week -
If your channel has been terminated and earned more than 500$ Life will pay it after one payment period. For example: you were banned in October, it means that you can get your revenue not in the period from 20.11 till 05.12 but in 20.12 - 05.01.
Why it's like that ? This is because YouTube have the right to deduct any revenue from any terminated channel, within a 1-12 month period of them being terminated. As you can see, we take only 1 month, not 12.
Bunların bloke demesi,kazancınızı 1 ay geç alacağınızdır...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.