Life Network Ekim Ayı Kazançları Kasım Ödemeleri 2014.

iyi guveniyoruz ödememiz gelecek yila kalsin o zaman :D güven olayı farklı bir şey paranı zamanda almayı istemek farklı bir şey .. kadın ödemeni yapmıyorum filan demiyor 3-4 defadır bugun deneyeceğiz deneyeceğiz diyip geçiştiriyorlar ..

Öderse öder ödemezse ödemez tas attinda kolun mu yoruldu sanki. creative ve awedeki kalan paramla urfayi satin alirdim.:D

artık alacağım parayı bile unuttum adamlara ödemeyi ne zaman yapacaksınız diye diye :D

Lifecım canım maillerime neden cevap vermiyosun küstük mü? Hadi yapma böyle ilişkimiz buraya kadar mıydı ? :D

Bu işte başka bir şey var :) bu işte birşerler dönmüyorsa bende bi bok bilmiom :D

benim korkum bunlarında digerleri bloke koymaya başlamış olması.umarım yanılıyoruzdur :)

sürekli muhasebe diyor mail atanlara .. yakında google ödemedi diyip paraya yatabilirler ..

---------- Spam Engelliyici 16:22 ---------- Önceki Mesaj 16:21 ----------

. [MENTION=14123]Zadem46[/MENTION] eylül ödemesini bekliyorum D 1 ayi geçmedimi?

acayp derecede şüphelendim kesin dönüyo bişeyler dün ödeme için başka paypal istedi ona yapayım hemen dedi bugünde yok yazdım ödeme bekliyorum hala diye onada ses yok sonunda saydırıcam az kaldı sabır taşı çatlıyo. Yanarım yanarım hala kazandıran kanallarımın lifeta olduğuna yanarım iş yapma hevesim kaçtı tamamen

Son düzenleme:
7 saat önce facebook sayfasından şunu paylaşmışlar ;

Tip of the week -
If your channel has been terminated and earned more than 500$ Life will pay it after one payment period. For example: you were banned in October, it means that you can get your revenue not in the period from 20.11 till 05.12 but in 20.12 - 05.01.
Why it's like that ? This is because YouTube have the right to deduct any revenue from any terminated channel, within a 1-12 month period of them being terminated. As you can see, we take only 1 month, not 12.

7 saat önce facebook sayfasından şunu paylaşmışlar ;

Tip of the week -
If your channel has been terminated and earned more than 500$ Life will pay it after one payment period. For example: you were banned in October, it means that you can get your revenue not in the period from 20.11 till 05.12 but in 20.12 - 05.01.
Why it's like that ? This is because YouTube have the right to deduct any revenue from any terminated channel, within a 1-12 month period of them being terminated. As you can see, we take only 1 month, not 12.

o kapanan kanallar için kardeşim biz açık kanallarıda alamıyoruz. Alt yapı yapıyolar işte ilerde ödeyemyoruz paranız bloke diye kandırıcaklar gibi gelio.

https://www.youtube.com/watch?v=Wi4avPGGnwA

şaka bi yana , inşallah herkes beklediği parayı alır..

sonuç çıkmassa da toplu hareket ederek bişeyler yapabiliriz.. ayrı ayrı mail atarız ytparadan bazı arkadaşlarımızın parasını ödememişsiniz ödemeyecekseniz biz de kanal bağlamıyoruz bundan sonra diye :)

sonuçta bu işin sonu ergeç bize de dokunur :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri