yeni paypal adresi yazdımNe yazdin hocam sen onlara?
---------- Spam Engelliyici 15:45 ---------- Önceki Mesaj 15:42 ----------
hocam 5 dk skype dan yardımcı olabilir misin banaNe yazdin hocam sen onlara?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yeni paypal adresi yazdımNe yazdin hocam sen onlara?
hocam 5 dk skype dan yardımcı olabilir misin banaNe yazdin hocam sen onlara?
yeni paypal adresi yazdım
ben kanalımı 22 ekimde bağladım bunlar bana (october?) yazmış şimdi ben kasım ayının kazancını almayacak mıyım bu ödemede yani ekim kasım ödemeyecekler mi kusura bakmayım ilkkez ödeme alacağım partnerdenYou told me that you can not pay my earnings right now, so I guess it was related my paypal account. So that was my new paypal account. If there is any other problem, which is not about paypal, can you please exactly say what is the problem? Why can not I have my earnings now? Thanks for your interest, have a nice day.
Yaz gönder![]()
![]()
Arkadaşlar burdaki 2014_10 dediği ekim ayının ödemesi yani eylül kazançları mı oluyor? Benim kanalım kapanmıştı o yüzden kasımda aldım.. Eğer böyleyse bana sadece eylül kazancımı ödemişler hala alacağım var Ekimden.. Sizde durum nedir? Eğer doğruysa sizdede 2014_11 yazması gerekir..
ben kanalımı 22 ekimde bağladım bunlar bana (october?) yazmış şimdi ben kasım ayının kazancını almayacak mıyım bu ödemede yani ekim kasım ödemeyecekler mi kusura bakmayım ilkkez ödeme alacağım partnerden
Hocam zaten 1 ay gecikmeli oduyorlar hepsini. Senin ekim kazancinda 1 ay kaydi ileri yani. Sadece 1 ayi erteleyip sonraki ay hepsini odemiyorlar.
ben kanalımı 22 ekimde bağladım bunlar bana (october?) yazmış şimdi ben kasım ayının kazancını almayacak mıyım bu ödemede yani ekim kasım ödemeyecekler mi kusura bakmayım ilkkez ödeme alacağım partnerden
Usta ekim ayının kazancını verdiler daha yeni, kasım ayının kazancını 1 ay sonra alacaksınız yaklaşıkEğer ekimden kazancın yoksa adamlara şöyle yazabilirsin, özür şeklinde falan:
"Ok, I get where the problem was, I thought the payment period includes channel earnings in november. I am waiting for my first payment, sorry for inconvenience. Thanks for your interest again."
İlk verdiğim mail adresinde yni aldığım paypal mailini günderdim şunu yazdımUsta ekim ayının kazancını verdiler daha yeni, kasım ayının kazancını 1 ay sonra alacaksınız yaklaşıkEğer ekimden kazancın yoksa adamlara şöyle yazabilirsin, özür şeklinde falan:
"Ok, I get where the problem was, I thought the payment period includes channel earnings in november. I am waiting for my first payment, sorry for inconvenience. Thanks for your interest again."
Ben hala alamadım.
I'm still waiting for payment
Post more details please.
Thank you payment has arrived.
[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] bu bizim forumda ki life network yetkili mi? kanalım sadece 1 toplulukla kapandı yardımcı olamazlar mı?
Life always pay except channels with fake ad views.
Best regards!
ne demek istemiş?
ne demek istemiş?
sahte tıklama ve sahte reklam izlenme yapmadagın sürece life network ödemeni yapar demiş![]()
ne demek istemiş?
Bugun actigim konuyla alakali. Sahte tikla para kazananlar haric digerlerinin odemesi sorunsuz yapilir yazmis.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.