Life Network Ekim Ayı Kazançları Kasım Ödemeleri 2014.

yeni paypal adresi yazdım

You told me that you can not pay my earnings right now, so I guess it was related my paypal account. So that was my new paypal account. If there is any other problem, which is not about paypal, can you please exactly say what is the problem? Why can not I have my earnings now? Thanks for your interest, have a nice day.

Yaz gönder ;)

You told me that you can not pay my earnings right now, so I guess it was related my paypal account. So that was my new paypal account. If there is any other problem, which is not about paypal, can you please exactly say what is the problem? Why can not I have my earnings now? Thanks for your interest, have a nice day.

Yaz gönder ;)
ben kanalımı 22 ekimde bağladım bunlar bana (october?) yazmış şimdi ben kasım ayının kazancını almayacak mıyım bu ödemede yani ekim kasım ödemeyecekler mi kusura bakmayım ilkkez ödeme alacağım partnerden

vQQ9O4.jpg

Arkadaşlar burdaki 2014_10 dediği ekim ayının ödemesi yani eylül kazançları mı oluyor? Benim kanalım kapanmıştı o yüzden kasımda aldım.. Eğer böyleyse bana sadece eylül kazancımı ödemişler hala alacağım var Ekimden.. Sizde durum nedir? Eğer doğruysa sizdede 2014_11 yazması gerekir..

Hocam zaten 1 ay gecikmeli oduyorlar hepsini. Senin ekim kazancinda 1 ay kaydi ileri yani. Sadece 1 ayi erteleyip sonraki ay hepsini odemiyorlar.

---------- Spam Engelliyici 20:51 ---------- Önceki Mesaj 20:50 ----------

ben kanalımı 22 ekimde bağladım bunlar bana (october?) yazmış şimdi ben kasım ayının kazancını almayacak mıyım bu ödemede yani ekim kasım ödemeyecekler mi kusura bakmayım ilkkez ödeme alacağım partnerden

Hocam 22 ekim kazancini almis olman gerekiyordu, bu ay sonunda kasim kazancini alacaksin.

Hocam zaten 1 ay gecikmeli oduyorlar hepsini. Senin ekim kazancinda 1 ay kaydi ileri yani. Sadece 1 ayi erteleyip sonraki ay hepsini odemiyorlar.

Yok hocam eylül de kapanan kanalım kasımda ödendi tamam, fakat farklı bir kanalımın ekim kazancı ödenmedi sorun burda.

Usta ekim ayının kazancını verdiler daha yeni, kasım ayının kazancını 1 ay sonra alacaksınız yaklaşık :) Eğer ekimden kazancın yoksa adamlara şöyle yazabilirsin, özür şeklinde falan:

"Ok, I get where the problem was, I thought the payment period includes channel earnings in november. I am waiting for my first payment, sorry for inconvenience. Thanks for your interest again."

Usta ekim ayının kazancını verdiler daha yeni, kasım ayının kazancını 1 ay sonra alacaksınız yaklaşık :) Eğer ekimden kazancın yoksa adamlara şöyle yazabilirsin, özür şeklinde falan:

"Ok, I get where the problem was, I thought the payment period includes channel earnings in november. I am waiting for my first payment, sorry for inconvenience. Thanks for your interest again."

usta ekim ayına dair 3 haneli kazancım var 9 günlük ben onuda alamadım hiç ödeme alamadım

---------- Spam Engelliyici 16:05 ---------- Önceki Mesaj 15:55 ----------

İlk verdiğim mail adresinde yni aldığım paypal mailini günderdim şunu yazdım
"Why do not you answer? I sent the new PayPal address (@hotmail.com) Please make your payment"
onlarda bana şunu göndermiş
"[FONT=&quot]Sorry, can you mail me again? What for I have to use it?"[/FONT]

Evet bugün yüksek gelirli bir kanalima 3. telifte geldi, kanal 7 güne kapanacak, Life bu kanalin parasini ödeyecek mi bakalim. Ödenerise mesajimi editlerim.

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] bu bizim forumda ki life network yetkili mi? kanalım sadece 1 toplulukla kapandı yardımcı olamazlar mı?

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] bu bizim forumda ki life network yetkili mi? kanalım sadece 1 toplulukla kapandı yardımcı olamazlar mı?

Hayir hocam, kendi icerigin olmadigindan dolayi bisey yapamiyorlar. Networklar affiliated kanallardan sorumlu degiller.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri