Life Network Eylül Ayı Kazançları Ekim Ödemeleri.

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
allah askina post kasmak icin neden yapiyim post kasinca elime ne gececek

life her turlu oduyor mu destekden a hesabin var diyorlar muhasebenin skype adresinden b adresin var diyor bir ay bu yuzden yapmadilar ikinci ayda bir videom topluluk yedi

alakası yok, sadece kapanan kanalların parasını bir ay geçikmeli ödüyorlar.

vallaha hocam ben 2 aydir alamadim parami kanalin icinde 6k$ var

seni market manav da dolandırır 2 aydır açık kanala para alamıyorsan,life a özel düşünme:D 6k kazanıp kapanan kanalların ödeme takvimini bilmiyorsan hayırlı traşlar

Ya hala ödeme alamadım ya.. Mail attım ayın 5 ine kadar süre verdiler para lazım acil ya. Başkalarını ödeyip niye böyle geç bırakıyorlar anlamıyorum

yt işinde acemesin ama kanalında 6k$ var öyle mi :)

hocam yt isinde acemiyim mevcut kanalimi para ile satin aldim ve kanali aldigim arkadastan nasil izlenme vs alacagimi ogrendim ama 2 aydir odeme alamadigim icin 6k $ var kanalim aylik 2k$ uzeri kazandiriyor

hocam yt isinde acemiyim mevcut kanalimi para ile satin aldim ve kanali aldigim arkadastan nasil izlenme vs alacagimi ogrendim ama 2 aydir odeme alamadigim icin 6k $ var kanalim aylik 2k$ uzeri kazandiriyor

2 aydir neden odemiyorlar peki? Su onlarla olan konusmalarini ozelden pm atarsan bakayim bi, sonucta life simdiye kadar kimsenin parasini odememezlik yapmadi. 5 haneli rakam alanlari biliyorum, aylik 2k dolari keyfi gondermemezlik etmezler.

Bankaya falan mi almak istedin odemeyi?

2 aydir neden odemiyorlar peki? Su onlarla olan konusmalarini ozelden pm atarsan bakayim bi, sonucta life simdiye kadar kimsenin parasini odememezlik yapmadi. 5 haneli rakam alanlari biliyorum, aylik 2k dolari keyfi gondermemezlik etmezler.

Bankaya falan mi almak istedin odemeyi?

hayir paypal istedim firma ya mail attim bana size ozelden gonderecegim mesaji attilar

kanalimin x hesapa bagli oldugunu soyluyorlar ama hesabim y hesabinda eski satin aldigim kisinin bile degil verilen hesap bu ay gondereceklerini soylediler ama acikcasi umudum yok

---------- Spam Engelliyici 12:17 ---------- Önceki Mesaj 12:16 ----------

kanalimin x hesapa bagli oldugunu soyluyorlar ama hesabim y hesabinda eski satin aldigim kisinin bile degil verilen hesap bu ay gondereceklerini soylediler ama acikcasi umudum yok

kanali aldigim kisi muhasebe departmani ile skypeden gorusuyor firma ile

---------- Spam Engelliyici 12:20 ---------- Önceki Mesaj 12:17 ----------

I see that is [email protected]

Best regards

Your LIFE NETWORK support

Registration form: http://lifentw.com/join
FAQ: FAQ

en son boyle bir mail geldi destek ekibinden

Our payment period has been changed. Now it's “from 20 till 05” for all types of payment methods.

---------- Spam Engelliyici 12:17 ---------- Önceki Mesaj 12:16 ----------

kanali aldigim kisi muhasebe departmani ile skypeden gorusuyor firma ile

Kimden aldin kanali bilmiyorum ama iskillendim biraz. Parayi kendi paypal hesabina almis olabilir. Forumdan birimiydi?

Neden kendi kanalin icin kendin konusmuyorsunki adamlarla. 2 aydir odeme olmadiysa onu yuksek ihtimalle eski kanal sahibi kendi paypal hesabina almistir.

hocam kanali aldim odeme alamayinca satalim dedim kanali satsin diye geri verdim bilgileri ona odeme gunu 2 aydir geliyor ama odeme alamadim birininde incelemeye takilmis dedi birde topluluk oldugu icin bu ay odenecegini soylediler

hocam kanali aldim odeme alamayinca satalim dedim kanali satsin diye geri verdim bilgileri ona odeme gunu 2 aydir geliyor ama odeme alamadim birininde incelemeye takilmis dedi birde topluluk oldugu icin bu ay odenecegini soylediler

Seni yemis o eleman. r10'da sikayet konusu ac hakkinda. bana pmden ulas sana kisa bi metin yaziyim o metinle life'a mail yoluyla ulas kendin kanalin gmail hesabindan. Sana soylerler su kadar odeme su tarihte su paypal hesabina yapildi diye.

Seni yemis o eleman. r10'da sikayet konusu ac hakkinda. bana pmden ulas sana kisa bi metin yaziyim o metinle life'a mail yoluyla ulas kendin kanalin gmail hesabindan. Sana soylerler su kadar odeme su tarihte su paypal hesabina yapildi diye.

hocam ozel mesaj atamıyorum onaysız hesap oldugum ıcın sız atarmısınız ozel mesaj yada skype adresınız varmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri