Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adam hem kanalı satıyor ,hem de ödemesini paypalına alıyor
siz de birisi uyarmasa ,aylardır life dan ödeme alamıyorum diye düşünüp duracaksınız...
life her maile ayrıntılı şekilde cevap verir.ödeme yapmama gibi bir durumda şu ana kadar hiç olmadı.
adam hem kanalı satıyor ,hem de ödemesini paypalına alıyor
siz de birisi uyarmasa ,aylardır life dan ödeme alamıyorum diye düşünüp duracaksınız...
life her maile ayrıntılı şekilde cevap verir.ödeme yapmama gibi bir durumda şu ana kadar hiç olmadı.
sorun kendinden değilse ve gerçekten sorun varsa [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] aydınlatır zatenadamın söyledikleri çelişkili hocam.
adam diyor iki aydır ödeme yapmadı, mail atıyor farklı bir paypal adresi var, ödeme o adresede gitmiyormuş birikmiş 6 bin dolar olmuş bu ay ödeme yapılacakmış ben bişey anlamadım bu işten![]()
[MENTION=12033]daralll[/MENTION] [MENTION=10992]Sonk4qy[/MENTION]
Bilin bakalim arkadas kanali kimden almis? Hic sasirmayacaksiniz aslinda, kanali aldigi kisi r10dan Kafka. Yani ytparadan bi ton kez banlanan Data Fabula Narratur, Owen yada artik baska ne nicki vardiysa.
bu adam doymadı gitti arkadaş.en sonunda birisi sıkacak bacaklarına görecek gününü...
kurtarabildiniz mi kanalı
r10a şikayet konusu açsın arkadaş...Konudaki arkadasin youtube hakkinda pek bilgisi yok, birde kanali satsin diye adama geri vermis 5 kurus para almadan. O elemanin mantalitesinde biri icin tam dolandirilacak biri yani. Guya topluluk geldi diye odeme incelemeye girmis
An itibariyle lifedan odemede herhangi bi bloke durumu olmadigini, agustos kazancinin 1 ekimde odendigini ogrendik. Ne tur bi serefsiz bu mahlukat, muslumanim diye ortalikta gezer bide.
r10a şikayet konusu açsın arkadaş...
r10da da amma pişkin dolandırıcılar var valla.
merhaba arkadaşlar life paypal ödeme alan varmı bu günlerde bu aya 5 gün kadar geciktide benim ödemeler bilgisi olan varmıdır neden gecikmiş olabilir
Onumuzdeki ayin 5 ine kadar odemis olurlar.
merhaba arkadaşlar life paypal ödeme alan varmı bu günlerde bu aya 5 gün kadar geciktide benim ödemeler bilgisi olan varmıdır neden gecikmiş olabilir
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.