Life acıklama yapmış feys de .. yarın ödemelerin son günü galiba yani yarın ödemeler bitiyor herkesin ödenmiş olacak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Life acıklama yapmış feys de .. yarın ödemelerin son günü galiba yani yarın ödemeler bitiyor herkesin ödenmiş olacak
Hello, you specify which channels to pay my outstanding channel while expected quality.We
ödenmemiş kanalları bize belirtin demişler sanırım. mail atmasak bu ay ödenmez mi yani hocam birdahaki aya toplu mu öderler?
Kardeşim hangi kanalın ödenip ödenmediğini nasıl anlıyacaz kiödeme gönderdiklerinde ör:Kanal ID:400 ama hangi kanal benim birden fazla life kanalım var hangisi bu
aynen hocam doğru diyorsunuz. ozaman beklicez illa bir şekilde ödenicek bu paralarsanırım ödeme günü bitti artık 6 sı oldu ayın birdahaki ayımı beklicez yoksa 1 2 gün daha süreleri varmı ödeme yapcak için acaba?
Hocam ben pm atmıştım life hangi ay ödemeleri yapmadık diyor bende birden fazla kanal var life bana öle her ay ödeme yapmadı.Ben nerden bilecem hangi ay ödeme gönderirken hangi kanal belirtsinler lütfen
feysden demişler ki "şuanda ağımızda 7800 kanal var. hadi ay sonuna kadar bu sayıyı 10 bin kanala çıkaralım "
ben de korkmustum herkes life ve quize yöneldiği için demek ki adamlar doymamıs daha kanalabi 100 tane daha atalım
![]()
Aşağıdaki kanalların geçmişteki ödemelerini ve bu ay ödemelerini yapın.Çeviri lazım
Arkadaşlar benim kanalım geçen ayın 20 lerinde kapandı. Daha önceki ödemeler kesinleşmişti. Acaba kanal kapandı diye kesinleşmiş ödemeyi de geç mi öderler.
Bu arada iban hesabına para yatan var mı?
evet tüm kazançlarınızı 57 gün sonra öderler
Aşağıdaki kanalların geçmişteki ödemelerini ve bu ay ödemelerini yapın.Çeviri lazım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.