ödeme alamayacaz gibime geliyor ya , kapanan kanal vardı ağustos ödemesini bu ay öderiz falan demişlerdi herkes ödemesini aldı sanırım , ödeme almayan olsaydı burada bir sürü yorum olurdu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ödeme alamayacaz gibime geliyor ya , kapanan kanal vardı ağustos ödemesini bu ay öderiz falan demişlerdi herkes ödemesini aldı sanırım , ödeme almayan olsaydı burada bir sürü yorum olurdu
Bugün ödemesi gerekiyor ede,Life'nin ödemediğini gördün mü sen![]()
3k üzeri ödeme alan var mı ?
benimde Ekim 3 ünde kapanan kanalım var hala ödemediler..
3k üzeri ödeme alan var mı ?
Aldım geçenlerde ve kapanan kanalımın ödemesiydi.
Arkadaşlar Life yanlış para gönderdi. Normalde 215 dolar almam gerekirken 368 dolar göndermiş. Ne alaka hiç anlamadım. 2 ay mı gönderdi diye baktım. Yoo geçen ay da atmış.
Hayır 2 Kasım da gelmiş. yok hocam kanal kapanmadı zaten bizzati baktım bu kanal bu ödemeyi alamaz diye ciğerini biliyorum yani kanalın.
2 aydır girmiyordum bir bakayım dedim. Herşey normal. Yine 150 dolar kazandırmıştı Eylül'de - 130 civarı atmışlar her şey normal. Sonra Ekim'de 230 dolar kazanmış. Kesinti falan 200 dolara yakın ödemeleri gerekirken 368 dolar gelmiş )
ödemeleri akşam mı yollarlar? ona göre kontrol edelim
Benden başka ödeme almayan birini görünce içim rahatladı beklemedeyiz malesef
bu sefer benle beraber atmışlar en sona bazı kişileri herhalde 1 tane kanalda 2 telif var diye mi hep en sona bırakıyorlar anlamıyorum?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.