Life Network Kasım Ayı Kazançları Aralık Ödemeleri 2014.

Neye göre gonderiyor anlamadim ki iki kanal iki hane var bir kanal tek hane hicbiri gelmedi

Arkadaş acele etmeyin ilk defa ödeme yapmıyor Life,adamlar 5 ocağa kadar bütün ödemeleri bitiriyor

aynı paypal adresli kanallara ödemeler topluca yapılır, bu durum çoğunlukla böyle olur. Ona göre hane hesabı yaparken göz önünde bulundurun

valla söyliyeyim ortalık fena karışacak :D

hiç öyle yazdığınız gibi düzenli bi kurala göre tutmayacaklar parayı..

sabahtan beri yazışıyoruz..

daha önceden öderim dediği kanalları da bloke etmiş.. niye diyorum, öderim demiştiniz, sistem öyle gösteriyo şimdi diyo.. içinde teliflisi,telifsizi,kapananı,açığı atılanı atılmayanı ne arasan var :D

2 haneli olan geldi. Sıra diğerlerinde fakat kanal id diyor. Hangi kanal bu şimdi :)

bende tam bunu yazacaktım konuya.şimdi bunlar ödeme yapar ama kesin quiz gibi bunlarda id ile belirtecek ödemeleri,işin yoksa kanalı ara dur :)

---------- Spam Engelliyici 13:30 ---------- Önceki Mesaj 13:28 ----------

valla söyliyeyim ortalık fena karışacak :D

hiç öyle yazdığınız gibi düzenli bi kurala göre tutmayacaklar parayı..

sabahtan beri yazışıyoruz..

daha önceden öderim dediği kanalları da bloke etmiş.. niye diyorum, öderim demiştiniz, sistem öyle gösteriyo şimdi diyo.. içinde teliflisi,telifsizi,kapananı,açığı atılanı atılmayanı ne arasan var :D

bloke dedigi gelecek ay ödüyor hocam.digerleri gibi parayı hiç etmesin,ben sorunlu kanalların ödemesini 1 ay gecikmeli almaya razıyım.yeterki digerlerine benzemesinler :p

bende tam bunu yazacaktım konuya.şimdi bunlar ödeme yapar ama kesin quiz gibi bunlarda id ile belirtecek ödemeleri,işin yoksa kanalı ara dur :)

---------- Spam Engelliyici 13:30 ---------- Önceki Mesaj 13:28 ----------

bloke dedigi gelecek ay ödüyor hocam.digerleri gibi parayı hiç etmesin,ben sorunlu kanalların ödemesini 1 ay gecikmeli almaya razıyım.yeterki digerlerine benzemesinler :p

aynen öyle ;)

dedik ya zaten life in kader ayı bu ay geçen aydan ertelediklerini yatıracakmı bakalım ;)

Hi,

My finalized payment how much. ?

My paypal: paypal adresin

Thanks

bu mesajı görünce bende bi sorayım dedim,adamlar 10dk sürmeden şu kanallara ödeme yapılacak,her kanalın kazancı şu,toplamda şu kadar para alıcaksın diye detaylı bi resim atmışlar panelden :) dün bende sorayım dedim ama açıkcası ödemelerden sonra gelir ancak cevap diye düşünmüştüm :)

bu mesajı görünce bende bi sorayım dedim,adamlar 10dk sürmeden şu kanallara ödeme yapılacak,her kanalın kazancı şu,toplamda şu kadar para alıcaksın diye detaylı bi resim atmışlar panelden :) dün bende sorayım dedim ama açıkcası ödemelerden sonra gelir ancak cevap diye düşünmüştüm :)
Bende sorayim bqri :)

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]
Hi,

My paypal [email protected] and [email protected]
My Bank = IBAN: Adresim

böyle sorsam sıkıntı çıkarmı ? paypal adreslerim 2si aynı paypal (yani biri ana mail diğeri aynı paypala mail ekleyerek).Bide banka ödemesini sorsam aynı mailde :)

Arkadaş ben 17 dolar hiç bir kanaldan ödeme beklemiyordum. Bu neyin nesi hangi kanal :) Beklediğim en düşük ödeme 30 dolar. Diğerleri 3 hane. Bu neyin nesi peki :) id'sine başlıcam şimdi bunların ya.. Yeni yeni icatlar çıkarıyorlar başımıza..

bende öylü düşünüyodum ama bana resim gndermediler sadece sayıyı söylediler :(

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]
Hi,

My paypal [email protected] and [email protected]
My Bank = IBAN: Adresim

böyle sorsam sıkıntı çıkarmı ? paypal adreslerim 2si aynı paypal (yani biri ana mail diğeri aynı paypala mail ekleyerek).Bide banka ödemesini sorsam aynı mailde :)

bende böyle sordum zaten,hepsinide gönderdiler hocam :)

bende öylü düşünüyodum ama bana resim gndermediler sadece sayıyı söylediler :(

10 kanal varmış benim burda,ucu aynı paypala çıkan 2 farklı paypal id si girdigim.ikisininde ekran görüntüsünü çekip detaylı resim olarak atmışlar.2 kanalın içine video dahi atamadan kapanmıştı onlar bloke yemiş,resimde öyle görünüyor.gerçi bloke yemesede içine video atamadık ki reklam çıksında para kazanalım :)

---------- Spam Engelliyici 14:40 ---------- Önceki Mesaj 14:39 ----------

2dk içinde cevapladılar maşallah :) ödemelerde böyle olsa ya :P

Edit: [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] verilen rakamlar %20 kesilmiş hali dimi.

sanada resimli bi cevap attılar resimsiz mi bilmiyorum ama bende şu kanalın toplam kazancı şu,bizim payımız şu,bunu çıkınca sana kalanda şu diye belirtilmiş gelen resimde.

edit : resme bakarken şimdi farkettim,kanalların yanında idleride yazıyor.bunları kaybetmemek gerek :)

Son düzenleme:
10 kanal varmış benim burda,ucu aynı paypala çıkan 2 farklı paypal id si girdigim.ikisininde ekran görüntüsünü çekip detaylı resim olarak atmışlar.2 kanalın içine video dahi atamadan kapanmıştı onlar bloke yemiş,resimde öyle görünüyor.gerçi bloke yemesede içine video atamadık ki reklam çıksında para kazanalım :)

---------- Spam Engelliyici 14:40 ---------- Önceki Mesaj 14:39 ----------

sanada resimli bi cevap attılar resimsiz mi bilmiyorum ama bende şu kanalın toplam kazancı şu,bizim payımız şu,bunu çıkınca sana kalanda şu diye belirtilmiş gelen resimde.
Resimsiz paypalların ve banka iban adresinin karşısında dolar cinsinden yazmıslar direk.Ama daha önce ben hesaplamıstım tek tek büyük ihtimal %20 kesintili hali bu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri