Life Network Kasım Ayı Kazançları Aralık Ödemeleri 2014.

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] para mı yatmış ödeme mi yapıyorlar,paypal incin top oynuyo :eek:

Birinci sayfadaki yoruma bak teldeyim zor oluyo kopilemek

---------- Spam Engelliyici 21:50 ---------- Önceki Mesaj 21:48 ----------

' [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] gecen ay konu sabitlenmis bunu da sabitler misin

Birinci sayfadaki yoruma bak teldeyim zor oluyo kopilemek

---------- Spam Engelliyici 21:50 ---------- Önceki Mesaj 21:48 ----------

' [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] gecen ay konu sabitlenmis bunu da sabitler misin

birisini para aldım diye okudum, ben de teldeyim yanlış okudum sanırım :(

Sevgili ortaklar, biz Kasım ödemeler için hazırlanıyor.
Yanlış anlamaları önlemek için sadece nedeniyle burada 31,12 den 12,01 kadar tatil için WebMoney üzerinden ödeme (değil 5'ine kadar, ama 7-8 Ocak'a kadar) biraz gecikebilir sizi bilgilendirmek istiyorum.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Facebook sayfalarında yazmışlar / https://www.facebook.com/lifentw/posts/640306176075857

---------- Spam Engelliyici 18:09 ---------- Önceki Mesaj 18:08 ----------

Ödemeler 31ıne kadar yapılcak webmoney odemelerı ise 7 8 ocaga kadar uzayabilir diyolar

simdiden ocak odemelerinimi acsam :D

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

şimdi aralık ayında kapanan kanalın, kasım ve aralık kazancı ne zaman gelir? quiz gibi 1 ay geç mi ödüyorlar ?

ufak bi ödeme var bakalım ne zaman verecek kanal spamdan kapandı diye hatırlıyorum

S.a Arkadaşlar .. Hep Heveslenmişimdir. Life yada Quiz Ödeme Konusu Açmaya .. Bu defada ben açayım .. Erken açıldı diyen arkadaşlar olacaktır. Benden önce Açmamaları için Ben açıyorum :)

Herkesin Kazasız Belasız Kazançlarını Alması Dileğiyle Bol Kazançlar

İlk defa ödeme alacaklar için yazayım : Ödemeler Ayın 20 ile 05 arası yapılmaktadır. Ekim ödemelerinde yaklaşık ben 10-15 kişi problem yaşamıştı ödemelerle ilgili oda Paypal adreslerinde sıkıntı olduğu içinmiş .. (

merhabalar hocam ben life partnere 2 gün önce katıldım şimdi ödemeyi ne zaman alabilirim birde minimum ödeme limiti ne kadar?

merhabalar hocam ben life partnere 2 gün önce katıldım şimdi ödemeyi ne zaman alabilirim birde minimum ödeme limiti ne kadar?

Genelikle toplu ödeme yapıyorlar. Limitini hiç merak etmedim bilmiyorum .. Bu ay 13 gunde kazandığın parayı ocak 20 illa 5 şubat arası alırsın

Life paraları bana çuval ile kargola bu ay : D yok şaka ama baya Life kanalım var bakalım alırız sağ salim inş.

Ekim ayında kapanan kanalın parasını bekliyorum. Daha önce gelmişti kapanan kanal. Umuyorum şimdide gelir. Beklemedeyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri