Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok hocam kontrol ettim çok küçük bir rakam 19 kusur bişi ama ne bileyim ayın 4 ünden önce para alamaz olmuştuk bu ay erken çalışmaya başladılar herhal noel geliyor ondan olabilir
Rusyadaki ekonomik krizden etkilenmezler umarım.
Bende gece ruyamda gordum life erken odeme yapiyordu dedim Allah Allah ne oluyor boyle![]()
yok hocam kontrol ettim çok küçük bir rakam 19 kusur bişi ama ne bileyim ayın 4 ünden önce para alamaz olmuştuk bu ay erken çalışmaya başladılar herhal noel geliyor ondan olabilir
Hocam ekim kazancin olabilir. Kazanclar 57 gun sonra odeniyor ya belki ekimde kapanan bir kanaliniz olmustur onun parasini erken gondermislerdir.
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] neden ruyama girdi anlamadim life den odeme de beklemiyorum![]()
bide ödeme bekliyor olsan seni uyutmaz desene![]()
olabilir küçük öddeme beklediğim kanal yoktu sanırımHocam ekim kazancin olabilir. Kazanclar 57 gun sonra odeniyor ya belki ekimde kapanan bir kanaliniz olmustur onun parasini erken gondermislerdir.
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] neden ruyama girdi anlamadim life den odeme de beklemiyorum![]()
Bu ayın ödemesini mail atsam bankaya yaparlar mı? Skype adresi var mı life'ın?
bu ay geçti hocam,geçen facebook sayfalarında söylemişlerdi 10 aralıkda degiştirmen gerekiyordu en geç.
Bende şikayet edicem konuyu daha ödeöeler 20sinde başlıyor zaten gecen aykıde gitti 17sınde açtı yuzlerce yorum oldu daha 20sı gelmeden
[MENTION=11620]era[/MENTION]
edit: yanı en azından kilitlenir 20sınde açılır konu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.