Life Network Kasım Ayı Kazançları Aralık Ödemeleri 2014.

ödemeyi banka olarak değiştirmek için nasıl bi mail atmamız lazım ?

Rusyadaki ekonomik krizden etkilenmezler umarım.

Etkilenirse olumlu etkilenir:) Dolar ile kazanıyor life, youtube'dan dolar olarak ödeme alıp dolar olarak bize ödüyor. Ruble dolar karşısında çılgın değer kaybetti bugün, adamlar o değer kaybı kadar zenginleşti diyebilirim.:)

yok hocam kontrol ettim çok küçük bir rakam 19 kusur bişi ama ne bileyim ayın 4 ünden önce para alamaz olmuştuk bu ay erken çalışmaya başladılar herhal noel geliyor ondan olabilir

Hocam ekim kazancin olabilir. Kazanclar 57 gun sonra odeniyor ya belki ekimde kapanan bir kanaliniz olmustur onun parasini erken gondermislerdir.
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] neden ruyama girdi anlamadim life den odeme de beklemiyorum :D

Hocam ekim kazancin olabilir. Kazanclar 57 gun sonra odeniyor ya belki ekimde kapanan bir kanaliniz olmustur onun parasini erken gondermislerdir.
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] neden ruyama girdi anlamadim life den odeme de beklemiyorum :D
olabilir küçük öddeme beklediğim kanal yoktu sanırım

Yaklaşık 20 gündür lifede olan 4-5 kanalım var daha yeniyim hadi hayırlısı.Ödememi bu ay değilde önümüzde ay alıcam demi.

buralar çok değerlenir yerimizi alalım
kazasız belasız almak ve harcamak dileği ile..

Bu ay banka ödemesi alacağımdan ayın 4'ünden önce elime geçiceğini sanmıyorum.. Umarum sorunsuz emeklerimizin karşlığını alırız :) :)

Bende şikayet edicem konuyu daha ödeöeler 20sinde başlıyor zaten gecen aykıde gitti 17sınde açtı yuzlerce yorum oldu daha 20sı gelmeden

[MENTION=11620]era[/MENTION]

edit: yanı en azından kilitlenir 20sınde açılır konu

Bu yorumu senden beklemezdim neyse yorumu yapmissin odemeler gordigun gibi 16 sinsa baslamis ve ben konuyu 12 sinde acmsim ve basliktata belittmisim neyse sana da tebrikler gorevini yapmissin era yi uyayarak :)

---------- Spam Engelliyici 21:16 ---------- Önceki Mesaj 21:14 ----------

. [MENTION=12014]Karınca[/MENTION] gecen ay konuyu [MENTION=9224]mNote[/MENTION] 14 te acmis mnoteyi kime sikayet edeceksin :d

[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] para mı yatmış ödeme mi yapıyorlar,paypal incin top oynuyo :eek:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri