Life Network Kasım Ayı Kazançları Aralık Ödemeleri 2014.

ben paypala aldım ödememi 4 ocakta hocam.bu ay eger degiştirebilirsem bankaya alıcam ödemeyi,life ın kendisi için aldıgı %20 kesinti haricinde bankaya ödeme alırsam 30$ kesecek diye biliyordum ki hiç kesmiyormuş.eger bu ay parayı paypala öderse çok pis para kesicek paypal+kur farkıda eklenince...

Nasıl hiç kesmiyormuş? Yurtdışından gelen ödeme için bankalar muhakkak alıyordur bir şey ya?

beyler benim 1 kanalım var ve günlük 5$ kazanıyorum sorum su ben paypalın kesintisi yapmasından hiç hoşnut değilim webmoney'e gectim diyelim 2 ay sonra da hesabımda 300$ birikti hesabım kapanırsa bu 300$a ne oluyor ?? birde 2-3 kanalım olursa hepsinin toplam kazancı mı 1000$ olmalı yoksa ayrı ayrı 1000$ mı kazanmam lazım

Bu life 20-30 tarihleri arası ödeme yapıyor değil mi? yoksa değişti mi?
Edit.. Bende bana niye ödeme gelmiyor diyecektim ki kasım ayı kazançlarıyla alakalıymış konu :) Ben partnerlerle aralıkta tanıştım demek ki bize daha var

Son düzenleme:
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam benim sordugun soru hakkında bi bilgin var mı ona göre webmoney e gecmeyi düşünüyorumda

[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam benim sordugun soru hakkında bi bilgin var mı ona göre webmoney e gecmeyi düşünüyorumda

yanlış anlamadıysam webmoney limiti 1000$.1000$ a ulaşamadan kanal kapanırsa o para ödenir,hesap kapatılır.normalde olan bu ama bi süredir bırakın partnerleri,adsense in dahi ne yaptıgı belli olmadıgı için tam ödeme beklediginiz sırada yok sana para filan diye mail dahi gelebilir yani bu hepimiz için,heran geçerli ne yazıkki :) hangi kanalın ödemesini webmoney olarak girdiysen onun kazancı,%20 life payı çıktıkdan sonra 1000$ olmalı normalde fakat yakın zamanda life panel getirirse,kanalların toplamı için geçerli olur bu miktar.

yanlış anlamadıysam webmoney limiti 1000$.1000$ a ulaşamadan kanal kapanırsa o para ödenir,hesap kapatılır.normalde olan bu ama bi süredir bırakın partnerleri,adsense in dahi ne yaptıgı belli olmadıgı için tam ödeme beklediginiz sırada yok sana para filan diye mail dahi gelebilir yani bu hepimiz için,heran geçerli ne yazıkki :) hangi kanalın ödemesini webmoney olarak girdiysen onun kazancı,%20 life payı çıktıkdan sonra 1000$ olmalı normalde fakat yakın zamanda life panel getirirse,kanalların toplamı için geçerli olur bu miktar.

cok tesekkür ederim hocam anladım ben 1200$ kazandıgımda bana 1000$ atacaklar bunun için webmobey hesabımın olması lazım ama dimi ordanda işbankası hesabıma atarım

Bi duzeltme yapayim, 1000$ limiti sadece banka icin gecerli. Webmoney icin bi limit yok su en dusuk odeme limiti olan 10-20 dolar disinda.

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] hocam ocagın 2 sinde kanalım kapandı aralık kazancı ocak ayındamı şubattamı öder

yazdıgınızda beni etiketlerseniz sevinirim hocam teşekürler

Turk parasi hesabina da yatirilir mi, illa dolar hesabi mi olmali?

daha önce bende almadım bankaya ödeme ama bagzı arkadaşlar tl hesabı olursa paranın geri gönderildigini söylüyordu.tl hesabın varsa,ona baglı $ hesabı açmak zaten 2dk lik iş.$ hesabı aç direk...benim iş bankasında tl hesabım vardı,dün akşam internet şubesinden bide $ hesabı açtım.inşallah bu ay $ hesabına alıcam parayı :)

daha önce bende almadım bankaya ödeme ama bagzı arkadaşlar tl hesabı olursa paranın geri gönderildigini söylüyordu.tl hesabın varsa,ona baglı $ hesabı açmak zaten 2dk lik iş.$ hesabı aç direk...benim iş bankasında tl hesabım vardı,dün akşam internet şubesinden bide $ hesabı açtım.inşallah bu ay $ hesabına alıcam parayı :)

Peki bu dolar hesabinin vadeli veya vadesiz olmasi farkeder mi?

Vadesiz hesaplardan 6 ayda bir belli ucret aliyorlardi, bende vadeli yaptim en son.
Vadeli hesaba odeme yapilabilir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri