Life Network Kasım Ayı Kazançları Aralık Ödemeleri 2014.

olurmu öyle şey hocam, hangi banka o :)

senin hesabına yatan parayı kafasına göre gönderebilirmi ? tut ki gönderdi bunu kayıtsız yapabilir mi?

garanti, birazdan gıdıcem telefonda gerıye donuk kayıt bulamayız gıbı bırsey dedı ama subeye gıdıcem

yazıyor 1. ayın 4 ü şuan 12 si bankayı aradım hesapta yoksa geri gitmiştir tarzı birşey dedi , birazdan bankaya gidicem bakalım ne olacak

Dekontun ciktisini al oyle git, yalniz soyle bisey var 4unde gonderdiler fakat Rusya'da 12sine kadar tatildi, o tatil ayin kacinda basladi bilmiyorum tam olarak. O tatil boyu bankalarda kapaliysa o sebepten henuz gelmemis olabilir. Gerci bunlar odemeyi Dubai'den mi yapiyor yoksa Rusya'dan mi hala anlamis degilim.

Dekontun ciktisini al oyle git, yalniz soyle bisey var 4unde gonderdiler fakat Rusya'da 12sine kadar tatildi, o tatil ayin kacinda basladi bilmiyorum tam olarak. O tatil boyu bankalarda kapaliysa o sebepten henuz gelmemis olabilir. Gerci bunlar odemeyi Dubai'den mi yapiyor yoksa Rusya'dan mi hala anlamis degilim.

kahvaltımı yapıyım gidicem abi bakalım ne olcak

garanti, birazdan gıdıcem telefonda gerıye donuk kayıt bulamayız gıbı bırsey dedı ama subeye gıdıcem

insanı zorla sinir hastası yapıyolar :)

izmirde olsan gelirdim senle bankayı baskına...

sanki mahalle bakkalı, geriye dönük kayıt bulamayız diyolar..

geçenlerde bana da kredi ödemelerinizin geçmiş dekontlarını göremeyiz biz diyolar..

dedim.. ben kafadan bi rakam sallayıp şukadar ödedim desem inancanmı, borcunuz gözüküyo diyo.. dedim ispatla :) kayıt yokmuş elinde.. genel merkezimizde kayıtlı diyo.. gelde katil olma :)

Götü başı ayrı oynuyor bunların,skypeden başka,mailden bşka konuşuyorlar...

şuan bizi oyalıyolar hocam :)

onlarda bilmiyo tam ne olacağını..

kesin olan şuki, maalesef bazılarımızın kazancının bi kısmı ödenemiycek..

---------- Spam Engelliyici 10:43 ---------- Önceki Mesaj 10:37 ----------

3. Some channels who did not get paid for NOV, if they were not banned, i think, the problem maybe with their paypal.

azönce gelen mesajdan bi cümle daha size:

blokeli olmayan bütün paraları yolladık,blokesiz olduğu halde alamayanların paypalları arızalıdır diyo..

bu cevap kimlere tanıdık geldi, elleri göreyim :)

I wanted to help, but my board refused to pay as Google did not pay 10% of our money for October + November.

Now we are awaiting detalization report from them, where we can understand for which channel they did not pay.

That's why we did not pay anyone for blocked channel last period .

Sorry for that, it became more strict here with blocked channels.

This sum was blocked
ParaMiktarı

Tam olarak ne diyor beyler ?

I wanted to help, but my board refused to pay as Google did not pay 10% of our money for October + November.

Now we are awaiting detalization report from them, where we can understand for which channel they did not pay.

This sum was blocked
ParaMiktarı

özetle;
youtube ekim-kasım kazançlarının %10 unu tuttu.. hangi kanalları bize ödemediklerini gösteren raporu bekliyoruz.. blokeli kanallara o yüzden ödeme yapmadık.. bu durum için özür dilerizi blokeli kanalları durumu artık daha sıkı şartlar altında değerlendiriliyo.. diyolar..

özetle;
youtube ekim-kasım kazançlarının %10 unu tuttu.. hangi kanalları bize ödemediklerini gösteren raporu bekliyoruz.. blokeli kanallara o yüzden ödeme yapmadık.. bu durum için özür dilerizi blokeli kanalları durumu artık daha sıkı şartlar altında değerlendiriliyo.. diyolar..

yani o parayı unutcakmıyız sonuç olarak

Herkese geçmis olsun. Bu mail ile quiz ve life'ın da bloke olaylarına resmen başladığını görmüş olduk. Bundan sonra daha tedbirli davranmalıyız.

%10 blokeli diyorlar ama %90 blokeli gibi gözüküyor. herkes kendini o %10 içinde sanacak güzel taktikmiş. birkaçtane 4 haneli göz boyamak için öderler. aralık ayı kazançları yüksekti üstüne yatmak için şimdiden yol yapıyolar.

This sum was blocked
ParaMiktarı

ödenecek mi dedigimde gelen cevap :

"If google will not hold money for your channel, 100% yes."

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri