Life Network Kasım Ayı Kazançları Aralık Ödemeleri 2014.

beyler life benim paramı ta 4 ünde atmış, bankada dolar hesabım olmadığı için havuzda kalmış para.
bugün bankaya gittim dolar hesabı açtım, kısaca paramı aldım

kanal kapanmamıştı açıktı video topluluk yemişti.

@bemont

Son düzenleme:
Cevap verdiler simdi routing number istedi verdim insallah bugun yaparlar odemeyi. Hayir benim anlamadigim madem routing number a ihtiyacin var neden bunu onceden belirtmiyorsun bizi burada gunlerce cildirtiyorsun.

Ödemelerle ilgili mail attım resim attılar Aralık ödemeleri 25 Ocak-10 Şubata kadar yapılıcakmış.

Yjg9O6.png

beyler life benim paramı ta 4 ünde atmış, bankada dolar hesabım olmadığı için havuzda kalmış para.
bugün bankaya gittim dolar hesabı açtım, kısaca paramı aldım

kanal kapanmamıştı açıktı video topluluk yemişti.

@bemont

ben bunlara işbankası iban verdim (tl hesap) ödemeyi nasıl alıcam şimdi ? bankaya gidip dolar hesabımı açtırmam gerekiyor. birde dolar hesabına para yatarsa onu dolar olarakmı çekebilicem ?

ben bunlara işbankası iban verdim (tl hesap) ödemeyi nasıl alıcam şimdi ? bankaya gidip dolar hesabımı açtırmam gerekiyor. birde dolar hesabına para yatarsa onu dolar olarakmı çekebilicem ?

tl hesabına para göndermek sorunlu diyorlar hocam.bende geçen gün iş bankası hesabımda $ hesabı açtım internet bankacılıgından.

tl hesabına para göndermek sorunlu diyorlar hocam.bende geçen gün iş bankası hesabımda $ hesabı açtım internet bankacılıgından.

Sorun Turk bankalarinda olsa gerek. Ben Tay hesabima aliyorum parayi, dolar hesabim falanda yok. Gelen para otomatik tay bahtina cevrilip hesabima yansitiliyor.

Ekim ayının kazancını bekleyen var mı ?

Ben 3 haneli kapanan kanalın ekim ayı kazancını bekliyorum ve Life'a mail attım.
Cevap şu;
Kod:
Hello

Don’t worry, this is because we received fine from Google for banned channels (October + November).
Now, we are awaiting for the detalization report which channels were unpaid by Google.
That’s why we take a pause. The same situation with November banned channels.
Just wait a little please.

Best regards

Paradan umudumu kesmeli miyim sizce ?
Ve kapanan kanalın ekim ayı kazancını alan varmı ?

Ekim ayının kazancını bekleyen var mı ?

Ben 3 haneli kapanan kanalın ekim ayı kazancını bekliyorum ve Life'a mail attım.
Cevap şu;
Kod:
Hello

Don’t worry, this is because we received fine from Google for banned channels (October + November).
Now, we are awaiting for the detalization report which channels were unpaid by Google.

Best regards

Paradan umudumu kesmeli miyim sizce ?
Ve kapanan kanalın ekim ayı kazancını alan varmı ?

We received fine from Google for banned channels (October + November).

aynı maili banada attılar bekleyın dıorlar bende nekadar beklıcez dedım hiç bir bilğimiz yok henüz sadece bekleyın dıorlar saçmalık :(

---------- Spam Engelliyici 18:23 ---------- Önceki Mesaj 18:20 ----------

We received fine from Google for banned channels (October + November).

aynı maili banada attılar bekleyın dıorlar bende nekadar beklıcez dedım hiç bir bilğimiz yok henüz sadece bekleyın dıorlar saçmalık :(

bu mailde soyledıklerıne gore artık blokeli kazançlar ödeme yapılması cok zor googleden para cezası olmıslar bu nasıl bır ıstır anlayamadım tek telif olan kanala dahi ödemediler sorun cok buyuk artık life de musuc nation bile kapanmadı surece oduor soyluor herkes bunlar en ufak problemde bloke sonrada boyle dıorlar olacağı buydu bitirdiler patneri

Benim paramı neden yollamadıkları şimdi anlaşıldı. Adamlar ödemeyi 1 ocakta yollamış ama banka routing number istediği için onlara geri gelmiş. Şimdi yeniden yollamışlar routing number ile birlikte inş cuma gününe kadar elime ulaşır.

Kapanan kanalın kazancını alan varmı aramızda ? Ekim veya kasım farketmez.

Ödememi göndermişler, bankama geçtiği an Ekim'de kapanan kanalın ödemesini almış olacağım.

hangi ay efendım ekim ve kasım kapanan kanalalrın ödemesine googleden para cezası almıslar life network suanda hepsı askıda dediler

---------- Spam Engelliyici 19:11 ---------- Önceki Mesaj 19:10 ----------

edit yazmısınız hangı ay oldugunu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri