Life Network Kasım Ayı Kazançları Aralık Ödemeleri 2014.

Ödememi göndermişler, bankama geçtiği an Ekim'de kapanan kanalın ödemesini almış olacağım.

Kaç haneliydi ve teliften mi kapandı kanal ?

Hocam biraz soru soruyorum kusura bakmayın.

Ayrıca ben 3 haneli bekliyorum ekim kazancını. Hangi gün kapandığını hatırlamıyorum.

Arkadaşlar bu işi adam gibi yapanın parası ödenir. Hiç emek vermeden öyle önüne gelen kanalı kopyalayanların ekmeği bir gün kesilecek. Google'un ödemelerin %10 unu ödememesi kesinlikle bu yüzden. Kimsenin bu işe saygısı kalmamış.

telifli olanları da mı ödemiyolar ?

topluluk hariç benim 1 telifli olanı ödemediler hemde 3 hane onumuzdeki ay 4 hane yuksek mebla hemde ondan ümidimi kesmek uzereyim tum emeklerim gitti cok kotu oldu musıc nations dahi ödüyor diolar kanal acık oldugu surece

Ekimde kapanan kanalımın ekim ayı ödemesini bende alamadım banka ödemesiydi.Var mı benim gibi başka alamayan???

Benim paramı neden yollamadıkları şimdi anlaşıldı. Adamlar ödemeyi 1 ocakta yollamış ama banka routing number istediği için onlara geri gelmiş. Şimdi yeniden yollamışlar routing number ile birlikte inş cuma gününe kadar elime ulaşır.

Hayırlı olsun hocam,size ödemişler bende ümitlendim walla ekim ayı kapanan kanalımın banka ödemesini hala alamadım umarum herkez alır :o

life ın biyeri kalktı arkadaslar. kanalımın kazancı ne kadardı diye sordum adamlar mailde dalga gectiler resmen.
birde ,
yukarıda life tan gelen yazıyı paylaşmış arkadaslar.kesin ödemicez demiyolar gelen yazıda. beklemeye gectik hangi kanallar ın gelirini google yollamadıysa ona bakıcaz dıyolar. sanırım az mıktarda kanaldır ödemesı google tarafından gönderilmeyen

Sen mail attin mi? Sana ne dediler odenmeme konusunda?

Attım walla,5 aydır aynı kanaldan banka ödemesi aldım 6.cı ayında böyle bi durum oldu.Gelen cevap şu:

I found it. I wanted to help, but my board refused to pay as Google did not pay 10% of our money for October.
Now we are awaiting detalization report from them, where we can understand for which channel they did not pay.
That's why we did not pay anyone for blocked channel last period too.
Sorry for that, it became more strict here with blocked channels.

---------- Spam Engelliyici 17:28 ---------- Önceki Mesaj 17:27 ----------

ede çok ümitlenme, o arkadaşa sor bakalım onun kanalı kapalımıymış

Evet yazdığına göre kapalıymış kanalı.

Ödememi göndermişler, bankama geçtiği an Ekim'de kapanan kanalın ödemesini almış olacağım.

adamlar sert cıkınca korkuyolar bence fazla ilğilenmiorlar blokeli kazançlarla ilğili 12 gun tatil yaptılar ardından herkese aynı cevapları verdıler ozel olarak hıc ılgılenme yok bence 1 ay life network hiç kanal bağlamayalım düşüsü gorsunler ozaman onlar bıze mail atarlar bız atmadan cunkı adamlar cok rahat oldular 1 gunde 2000 başvuru geldiği zamanları oldu haliyle adamlarda rahat davranmaya başladılar ytpara.com kullancıları sayesınde ayakta duruor life network bence

Ekim ayında kapanan kanalımı özenerek yapmıştım. Ve attığım içerik youtubeda var olmayan güncel içerik idi.

Çoğu videom render yapılarak atılmıştı. Yani kesinlikle yt to yt yapmadım.

Neyse bekleyelim ki zaten yeterince bekledik ama umarım ödemeler yapılır normale döner herşey.

Son düzenleme:
[MENTION=11550]wephizmeti[/MENTION] Hocam sana su kapali kanallara artik odemiycez dedikleri maili koyarmisin buraya? Az once konustum yok oyle bisey dediler. Sadece google tarafindan gelen miktarla onlarin elindeki raporlar uyusmuyormus. Daha oncede zaten forumda bi kac arkadasa "kanalinizin parasi google tarafindan istendigi halde odemenizi yaptik bize tesekkur etmelisiniz" tarzi biseyler soylemislerdi.

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] hocam lifeyle bilgi anlaşmazlığı oldu sanırım bir metin hazırlasanda olayı çözsek sana zahmet.

[MENTION=11550]wephizmeti[/MENTION] Hocam sana su kapali kanallara artik odemiycez dedikleri maili koyarmisin buraya? Az once konustum yok oyle bisey dediler. Sadece google tarafindan gelen miktarla onlarin elindeki raporlar uyusmuyormus. Daha oncede zaten forumda bi kac arkadasa "kanalinizin parasi google tarafindan istendigi halde odemenizi yaptik bize tesekkur etmelisiniz" tarzi biseyler soylemislerdi.

hocam bana aralık ayında ekim kazancı ıcın en az yarım saat konuştum maille aralık ayında odenecek dıe yazdılar altını cızerek sureklı sordum evet dedıler odemem gelmeyınce tatilden sonra yıne aynı sordum bu ay odenmedı onumuzdeki ay odenecek umut edıoruz yazmıslar kesın oducez dedikleri halde odenmedi onumuzdeki ay için kesin bile demiorlar umut edıoruz yazıorlar ve hatta süre daha uzayabılır dıorlar bende bu konusmaya gore artık kapalı kanallara ödeme yapmıorlar dedım yenı bı değişiklik olana kadar maildeki konusmalarımızı atabılırım

Hocam bana attılar aynı maili.
Ben şöyle mail attım adamlara; Hala ekim ayının kazancını bekliyorum, neden ödenmedi ekim ayı kazancı?

Onlarda;
Hello

Don’t worry, this is because we received fine from Google for banned channels (October + November).
Now, we are awaiting for the detalization report which channels were unpaid by Google.
That’s why we take a pause. The same situation with November banned channels.
Just wait a little please.

Best regards

cevabını verdiler.

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] hocam lifeyle bilgi anlaşmazlığı oldu sanırım bir metin hazırlasanda olayı çözsek sana zahmet.

Ayni cevabi verecekler hocam beklemekten baska care yok. Dedigim gibi bunlar gecen aylarda bi kac kisiye "google paranizi geri istedigi halde size odemisiz bunun icin bize tesekkur etmelisiniz" tarzi seyler demislerdi. Daha onceki aylardan dolayi arada olusan fark yuzunden kanali kapananlarin basi yandi suan. O durumu nasil duzeltirler bilemiyorum, daha onceki odediklerinden parayi geri isteyemezler buyuk ihtimalle birilerinin kapanan kanallarina odeme yapmayacaklar o aradaki fark kapanana kadar.

ben aralık kazancı için enparayı verdim dolar hesabı açık sıkıntı olur mu acaba ?

Son düzenleme:
Ayni cevabi verecekler hocam beklemekten baska care yok. Dedigim gibi bunlar gecen aylarda bi kac kisiye "google paranizi geri istedigi halde size odemisiz bunun icin bize tesekkur etmelisiniz" tarzi seyler demislerdi. Daha onceki aylardan dolayi arada olusan fark yuzunden kanali kapananlarin basi yandi suan. O durumu nasil duzeltirler bilemiyorum, daha onceki odediklerinden parayi geri isteyemezler buyuk ihtimalle birilerinin kapanan kanallarina odeme yapmayacaklar o aradaki fark kapanana kadar.

Aynen hocam dediğin gibi beklemekten başka çare yok gibi,umarım kazançlarımızı alırız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri